Vind je de buitenkant van deze kleurrijke meidenlaarzen al te gek? Wacht maar tot je de binnenkant ziet, want hiervan raak je helemaal in vervoering! Normaal zijn alle Shoesme schoenen en laarzen  leer gevoerd, maar voor de Silhouet meidenlaarzen maken we graag een uitzondering. Deze kleurrijke laarzen zijn namelijk allemaal gevoerd met een te gekke sprookjesachtige print.

Meidenlaarzen om bij weg te dromen

Waan je een prinses in deze mooie laarzen. Droom over kastelen, dames in mooie jurken en een kikker die verandert in een knappe prins. Kies jij voor een eendje, kikker, prinsesje, tulpen of een schattig poesje? [gallery columns="2" ids="124,123,122,121" orderby="rand"]

Fris en kleurrijk

Shoesme kiest bewust voor kleurrijke meidenlaarzen in de najaarscollectie. Naast bruin, donkergroen, zwart, donkerblauw vinden wij fuchsia, turquoise of zilver erg verfrissend! Extra leuk is het contrast in kleur tussen het bovenwerk van de laars en de zool. De zolen zijn overigens in eigen beheer door Shoesme ontwikkeld en daardoor lekker soepel, voor een goede afwikkeling van de voeten. Alle zolen hebben een print met de tekst 'loved by Shoesme'.

Deze laarzen zijn gemaakt op een Shoesme leest. Ze hebben daardoor een smallere pasvorm en sluiten mooi aan op lange, ranke meidenvoetjes in de groei. Een extra leuk detail is dat aan alle laarzen een roze hartje hangt. Niet zo handig om aan de laarzen te laten hangen, maar des te leuker aan je sleutelbos of tas!

Deze laarzen zijn absoluut 'Loved by Shoesme', zijn ze ook loved by you?