Oh, kom er eens kijken, wat er in mijn Shoesme schoentje zit! Het is weer die tijd van het jaar waarin de gezelligheid van Sinterklaas de huizen vult en de kinderen uitkijken naar verrassingen in hun Shoesme schoentjes en natuurlijk: pakjesavond! Naast een breed assortiment baby- en kinderschoenen, hebben wij ook een scala een leuke cadeaus voor kids. Laten we enkele van onze toppers verkennen om jouw wat extra Sinterklaas cadeau inspiratie te geven.

Magnetische magie: bouw je dromen

Verras je kind met de fascinerende wereld van magnetic tiles. Met het uitgebreide magnetenpakket kan jouw kindje prachtige bouwwerken creëren. Van een groot kasteel, tot een dier of een stoere raket. De mogelijkheden zijn eindeloos. De set wordt geleverd met een inspirerend boekje met bouw ideeën en moedigt je kindje aan om ze na te bouwen. TIP: de set sluit aan op de bekende magneten set van Connetix. Deze zijn dus combineerbaar en daardoor een perfecte aanvulling!

Knuffelmaatjes: eindeloze liefde

Onze collectie knuffels is meer dan alleen schattig: ze stralen karakter uit! Neem bijvoorbeeld onze flexibele hond. Deze heeft een beweegbare hals waardoor hij in allerlei grappige poses kan worden gezet. Maar naast deze grappige knuffels hebben we ook een levensgrote knuffelgans! Deze tovert een lach op het gezicht van elk kind. Ontdek de magie van onze knuffels en geef jouw kindje een nieuw vriendje!

Voor de stoere jongens: dino's

Voor de stoere jongens die gefascineerd zijn van dinosaurussen, hebben wij leuke speelgoed dino's die zorgen voor urenlange avonturen. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze de dino's laten rondlopen in hun eigen fantasiewereld.

Praktisch én lief: teddy rugzak

Een lieve teddy rugzak is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook nog eens mega cute. Perfect om alle spulletjes in op te bergen voor het kinderdagverblijf of school. Met dit lieve, teddy tasje maak je de outfit van je kleintje helemaal compleet!

Warme voetjes in de winter: sokken en sloffen

Last but not least: vergeet niet om warmte toe te voegen aan de koude winterdagen! Dit kan gemakkelijk met onze fijne Shoesme sokken of onze heerlijk Shoesme slofjes met lammy wool. Heerlijk zacht en knus, deze sokken en sloffen zorgen ervoor dat de kleine voetjes warm blijven tijdens het spelen. Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren met onze Sinterklaas cadeau inspiratie. Bekijk ons overige speelgoed hier en shop gemakkelijk in onze webshop!