Shoesme is weer op zoek naar modellen! We gaan nieuwe beelden shooten voor de zomercollectie, daarom organiseren we twee fotoshoots op dinsdag 14 januari en woensdag 15 januari 2020. Hiervoor zoeken we leuke, lieve, knappe, vrolijke en spontane modellen. Vind jij het leuk om jouw zoon of dochter mee te laten doen aan een Shoesme fotoshoot en terug te zien in onze brochures, op social media en onze website of levensgroot op de wanden bij onze brandstores, shop-in-shops en verkooppunten? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar de volgende modellen:

  • dinsdag 14-1 | Babyshoot - jongens & meisjes met maat 21 (kindjes die zelfstandig kunnen staan en net hun eerste stapjes hebben gezet)
  • woensdag 15-1 | Kids shoot -  jongens & meisjes met maat 24 & 28

De fotoshoots vinden plaats op ons hoofdkantoor in Tilburg. Je krijgt dus meteen een kijkje achter de schermen bij het leukste kinderschoenenmerk van Nederland!

Fotoshoot model Shoesme

Modellen opgeven voor de fotoshoot

Heb jij een fotogenieke knapperd in huis die dol is op schoenen, veel lacht, graag op de foto gaat en zijn jullie beschikbaar op dinsdag 14 januari (jongens en meisjes maat 21) of op woensdag 15 januari (jongens en meisjes maat 24 en 28)? Stuur dan een berichtje met de naam, leeftijd, schoenmaat, kledingmaat, woonplaats en maximaal twee recente foto's van jouw fotomodel in een privébericht op Facebook (Facebook messenger). Wie weet zien we elkaar dan in januari in Tilburg!

Je kunt jouw zoon of dochter tot en met maandag 6 januari opgeven! Als jouw knapperd wordt uitgekozen ontvang je persoonlijk bericht van ons. Deze ontvang je uiterlijk donderdag 7 januari.

Natuurlijk laten we je niet met lege handen naar huis gaan. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook een aantal bewerkte foto's van je kindje van de shoot. In deze blog kan je een aantal foto's van een vorige fotoshoot bekijken.

Nog even alles op een rijtje

  • Wat: fotoshoots zomercollectie Shoesme
  • Waar: Tilburg - hoofdkantoor Shoesme
  • Wanneer & wie:
 dinsdag 14-1Babyshoot met jongens & meisjes met maat 21 (kindjes die zelfstandig kunnen staan en net hun eerste stapjes hebben gezet) woensdag 15-1| Kidsshoot met jongens en meisjes met maat 24 of 28
  • Waarom: je hebt een leuke ervaring, je ontvangt mooie foto's van jouw model en een kijkje achter de schermen bij Shoesme. En je gaat niet met lege handen naar huis!
  • Hoe: stuur ons uiterlijk 6 januari een privébericht op Facebook met de gevraagde gegevens van jouw zoon of dochter. Je ontvangt uiterlijk op 7 januari persoonlijk bericht van ons als je knapperd is uitgekozen!