Shoesme is al 20 jaar een feest aan je voeten, want het Nederlandse baby- en kinderschoenenmerk bestaat 20 jaar! Dit wordt gevierd met alweer de 20ste Shoesme voorjaarscollectie en die tovert een grote glimlach op je gezicht.

Nóg een reden voor een feestje is de opening van de vierde Shoesme Brandstore in Den Bosch. Vanaf 20 februari kun je naast Tilburg, Heusden en Breda ook in Den Bosch terecht voor jouw Shoesme baby- en kinderschoenen! Gedurende het jubileumjaar worden leuke acties georganiseerd, dus houd de nieuwsbrief en social media in de gaten en feest mee met Shoesme!

Shoesme voorjaarscollectie 2019

Voorjaarscollectie: een feestje aan je voeten

De nieuwe Shoesme voorjaarscollectie is sportief, fleurig, stoer en super sprankelend. Denk aan zonnige modellen, sportieve (eerste) stappers en uiteraard ontbreken bloemen en luipaardprints niet in de collectie. Als je gek bent op dino’s is de nieuwe collectie echt wat voor jou! We hebben op deze pagina wat zonnige items voor je verzameld. Wat is jouw favoriet?

Shoesme voorjaarscollectie 2019

Shoesme love sneakers

Dit seizoen voegt Shoesme een nieuwe sneakerlijn toe aan de collectie. Lage en hoge modellen met metallics en leuke canvasprints voor jongens en meiden zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook gezond voor de voetjes. De sneakers zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor de kleine stappertjes. Alle modellen hebben een handige ritssluiting en stevige rubberneus. Vanaf maat 26 hebben deze sneakers een orthopedisch voetbed voor extra ondersteuning bij het lopen, rennen en spelen.

Shoesme voorjaarscollectie 2019

Voor iedere fase de perfecte schoen

De Shoesme voorjaarscollectie is niet alleen super hip is, maar ook tot in de kleinste details uitgedacht en afgewerkt voor iedere doelgroep. Van soepele babyschoenen voor de eerste stapjes tot stevige sneakers voor schoolkids. Voor iedere voet en voor iedere smaak heeft Shoesme de perfecte schoen. Natuurlijk maak je ook dit seizoen je look compleet met een matching Shoesme rugzak. Shoesme voorjaarscollectie 2019

Vanaf 13 februari staat het eerste deel van de nieuwe voorjaarscollectie online op Shoesme.nl. Hier kun je jouw favoriete model direct shoppen of een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt vinden. Komende weken wordt de collectie op Shoesme.nl nog aangevuld met o.a. sneakers en sandalen. Houd de Shoesme nieuwsbrief en social media in de gaten om als eerste te weten welke nieuwe items er zijn.

Shoesme voorjaarscollectie 2019