Hoera het is lente! Bij Ziengs, één van de 350 Nederlandse verkooppunten van Shoesme in Nederland, krijg je de KRIEBELS. Lentekriebels welteverstaan, want met de vrolijke kleuren én 'smakelijke' Shoesme collectie wil je niet anders dan direct nieuwe voorjaarsschoenen shoppen voor je kids!

Leren lopen met Shoesme schoentjes van Ziengs

Ziengs heeft een ruim assortiment Shoesme schoenen, waaronder babyschoenen waarmee jouw kleintje verantwoord en in stijl kan leren lopen. Je vindt er 10 te gekke modellen voor jongens en meiden. Van makkelijk te combineren veterschoentjes tot sneakertjes uitgevoerd in felle kleurtjes of met bloemenprints. Shoesme babyschoenen zijn hier verkrijgbaar in maat 19 t/m 22.

Shoesme babyschoenen voor de eerste stapjes bij Ziengs

Ook voor vervolgschoentjes die wat steviger zijn, maar nog steeds super flexibele zolen hebben, ben je bij Ziengs aan het juiste adres. Super leuk voor het voorjaar zijn de Shoesme canvas sneakers in lage roze uitvoering of in hoge witte uitvoering. Door de glimmende neus en leuke bloemenprint zijn dit echte musthaves voor ieder meisje. De vrolijke look maak je helemaal compleet met een bijpassende rugtas.

Sandalen om je vingers bij af te likken

Een voorjaarscollectie is natuurlijk niet compleet zonder sandalen. Voor kleine voetjes heeft Ziengs verschillende Shoesme sandalen met comfortabel voetbed van kurk.  Stapt jouw kleintje nog niet zo lang? Ga dan voor een modelletje met dichte hiel voor extra stevigheid en ondersteuning bij het lopen.

Shoesme sandalen bij Ziengs

Laat het zonnetje het even afweten en wil je een tropische regenbui trotseren? Dan verruil je je Shoesme sandalen gewoon voor  een paar vrolijke Shoesme regenlaarzen.

Ziengs heeft een webshop en 79 winkels door heel Nederland. Er is dus altijd een Ziengs filiaal in de buurt waar jij terecht kunt voor jouw Shoesme baby- of kinderschoenen.

Naar de Shoesme-collectie bij Ziengs.

Win bij Ziengs een Babboe bakfiets

Shoesme geeft dit voorjaar drie elektrische Babboe bakfietsen weg ter waarde van €2399,-. Bij Ziengs maak je ook kans op deze fantastische prijs. Bij aankoop van een Shoesme artikel ontvang je een flyer waarmee je deel kunt nemen aan de actie. Ga voor meer informatie over de winactie naar de actiepagina (deze actie is afgelopen, red.).

Kom naar een Shoesme kidsevent bij Ziengs in Groningen

Woensdag 18 april en zaterdag 21 april organiseert Shoesme bij Ziengs twee leuke kidsevents. Je kunt hier de Babboe bakfiets die jij kunt winnen komen bewonderen. Op deze dagen ontvang je bij je Shoesme aankoop een leuke Shoesme & Babboe goodiebag en je maakt ook nog eens kans op een houten loopbakfietsje ter waarde van €79,95! Woensdag 18 april vindt het Shoesme Kidsevent plaats op de Grote Markt 4 in Groningen en zaterdag 21 april is het event op de Brugstraat 7B in Groningen. Kortom, tot Ziengs!