Shoesme heeft in samenwerking met Mamaplaats schoenen uit de zomercollectie laten testen. In het testpanel hebben zes testmoeders samen met hun kindjes verschillende Shoesme schoentjes getest.

In de test zijn twee paar babyschoenen, twee paar sandalen en twee paar sneakers door zowel moeders als hun kindjes aan een kritische test onderworpen. Er is onder andere gekeken naar design, prijs-kwaliteitsverhouding, comfort, pasvorm en gebruiksgemak. We zijn super tevreden met de testresultaten want Shoesme schoenen scoren gemiddeld een 9! De geteste schoenen kun je op Shoesme.nl herkennen aan het testlogo van Mamaplaats.

Test babyschoenen, sandalen en sneakers

De pret begint al als de deurbel gaat en de PostNL bezorger met het Shoesme pakket voor de deur staat. De testmoeders maakten leuke foto's en filmpjes van hun kinderen. Van blije reacties bij de unboxing van de nieuwe schoenen tot het resultaat na een paar dagen intensief dragen en spelen. Alle schoenen scoren een dikke voldoende!

Benieuwd naar alle bevinden van het testpanel?

Wil jij alle testresultaten bekijken? Ga dan snel naar Mamaplaats voor alle bevindingen van het testpanel met leuke video's en foto's!

Ben je overtuigd en wil je liever direct shoppen? Ga dan meteen naar de collectie babyschoenen, sandalen voor jongens en meisjes, sneakers voor jongens of meisjes of shop deze toppers hieronder extra voordelig in de Shoesme uitverkoop!

{{block type="catalog/product_list" category_id="184" template="catalog/product/list_wordpress.phtml" }}