Shoesme magazine voorjaarscollectie 2018

De schaatsen worden uit het vet gehaald, maar wij kunnen niet wachten op de eerste warme lentebriesjes. De nieuwe collectie van Shoesme staat online en iedereen heeft zin om de eerste zomerse sneakers te shoppen. In het Shoesme magazine krijg je een goed beeld wat de nieuwe zomercollectie te bieden heeft. Maak je outfit compleet met een van de leuke tassen van Shoesme, en de show wordt zo gestolen op het schoolplein!

Nieuwe zomercollectie

De nieuwe Shoesme collectie bevat alle essentials om de outfit van jouw kids zomer-proof te maken.  Leuke lichte sneakers, veel details van verschillende materialen en veel verschillende kleuren. Voor iedere smaak en voor iedere voet brengt Shoesme schoenen waarmee je op het schoolplein gezien wil worden. Ook de kleintjes die nog niet naar school gaan, stappen stijlvol en verantwoord het kinderdagverblijf binnen op hun BABY-PROOF® Smart Originals.

Shoesme Magazine

Ook deze collectie heeft weer zoveel verschillende musthaves voor dit voorjaar. Shop ze via onze webshop of ga naar een verkooppunt om de schoenen te passen. Eerst even oriënteren voordat je gaat shoppen? Blader door het Shoesme magazine hieronder en laat je inspireren!

Een nieuwe collectie betekent ook een nieuw magazine! Boordevol zomerse inspiratie, vrolijke kleuren, fijne prints. blader door het nieuwste Shoesme magazine en laat je verrassen! Zie je wat leuks? Je kunt op het artikel klikken en dit direct shoppen via onze webshop of via een van onze verkooppunten.