Hoewel we hopen op een fijne nazomer waarin we rustig afscheid kunnen nemen van onze sandalen, korte broeken en zwemkleding, wordt het langzaamaan tijd om de garderobe voor het najaar bij elkaar te shoppen. Ook de eerste schooldag komt in zicht en wie wil er dan niet de blits maken met een paar nieuwe schoenen en misschien wel een mooie nieuwe rugzak?

De nieuwe Shoesme collectie bevat alle essentials om de outfit van jouw kids school-proof te maken.  Stevige leren sneakers of meidenlaarzen met verfijnde details? Voor iedere smaak en voor iedere voet brengt Shoesme schoenen waarmee je op het schoolplein gezien wil worden. Ook de kleintjes die nog niet naar school gaan, stappen stijlvol en verantwoord het kinderdagverblijf binnen op hun BABY-PROOF® Smart Originals.

Gelukkig bestaat onze nieuwe collectie uit honderden musthaves voor het najaar. Om het je wat makkelijker te maken hebben we een digitaal magazine gemaakt van onze nieuwe najaar-wintercollectie, boordevol inspiratie!

Eerst even oriënteren voordat je gaat shoppen? Blader door het Shoesme najaar-winter magazine hieronder en laat je inspireren!