Ik vind het net zo spannend als mijn kleintjes, want het is fantastisch om ’s morgens hun gezichten te zien als er een cadeautje van de sinterklaas in hun schoen zit.

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent Sinterklaas en de pieten je mooiste schoenen laten zien. Mijn zoontje is zo trots op zijn bruine sneakers, dat hij er maar al te graag mee pronkt. Voor onze tuindeur wordt zijn schoen gezet. Met een heel grote winterpeen erin, voor het paard van Sinterklaas. Een mooie tekening erbij voor de Pieten en dan mogen de cadeaus komen. Dat hij eerst moet gaan slapen is hij al wel weer vergeten.

Een boot met cadeautjes

Hoewel ons zoontje nog drie moet worden is hij al druk bezig met Sinterklaas. Vooral sinds hij voor het eerst het Sinterklaasjournaal heeft gezien. Hij kan ons al vertellen dat Sinterklaas met de boot komt en dat er een heleboel cadeautjes op de boot zitten. Ook een cadeautje voor hem zit erbij, dat vertelt hij ons nu continu. “Ja, dat klopt”, zaterdag mag hij voor het eerst zijn mooie bruine Shoesme sneaker bij de tuindeur zetten.

[gallery ids="219,220,218"]

Maar zijn zusje mag ook haar schoentje zetten. Haar mooiste laarsjes, een wortel kan er nog niet in, misschien een klein worteltje. Haar broer heeft dan al wel maatje 26, maar haar voetjes zijn nog klein. De laarsjes in maatje 20, die zelfs nog een beetje te groot zijn voor haar, mogen ook bij de tuindeur. Als éénjarige is cadeautjes uitpakken nog het leukste van het hele Sinterklaasfestijn, wat er in zit is een bijkomstigheid. Tenzij er misschien een mandarijntje in zit, want daar is ze gek op.

Natuurlijk krijgen ze allebei leuke cadeautjes in hun schoenen. Van speelgoed tot haarknipjes. Wat krijgt jouw kleintje in zijn of haar schoen? Nieuwe slofjes misschien? Of wat lekkers?

De sneakers van onze grote knul zijn deze mooie Shoesme sneakers. De laarsjes van dochterlief zijn de blauwe Shoesme babyproof laarsjes


Kim is mama van een zoon (jan '14) en een dochter (okt '15) en blogt op haar eigen blog whats on mama's mind over haar favoriete webshops, producten, fashion, uitjes en nog veel meer. Als 'Shoesme Ambassadeur' zie je Kim hier vaker terugkomen met leuke artikelen over haar ervaring met Shoesme schoenen.