Voor haar dochtertje kocht Kim nieuwe eerste loopschoenen van Shoesme in de sale. Benieuwd welk paar zij uitkoos voor haar dochtertje die in oktober 2 jaar wordt?

Terwijl de zomer volop in gang is, is ook de sale alweer begonnen. Ook bij Shoesme. Hoewel het risico er is dat je achter het net vist, omdat die leuke schoentjes in de maat van jouw dochter of zoon misschien al weg zijn, kan je vaak een mooi paar zomerschoenen scoren tegen een gunstige prijs. Soms wel met 30% korting.

Zomercollectie 2017

Ik ben gek op nieuwe collecties. Ik sta dan ook te popelen om de herfst- en wintercollectie van Shoesme 2017-2018 te mogen bewonderen. Dus nog voordat de zomer aanbrak hadden wij al mooie zomerschoentjes in de kast staan. Gelukkig begon het voorjaar dit jaar al vroeg, dus zijn de schoenen niet aan het wegstoffen geweest. Daarnaast had ik vooral voor mijn dochtertje wel een paar uitgezocht dat ook zonder hittegolf goed aangetrokken kon worden.

Shoesme eerste loopschoen What's on mama's mind

Maar zo snel als het gaat, passen de schoentjes in maatje 21 helaas niet meer. De herfst gaan ze dus niet meer gedragen worden, althans niet door onze dame. Gelukkig zag ik in de sale een mooi paar in maatje 22.

Shoesme zilveren eerste loopschoen met kleurrijke enkelbandjes

Shoesme eerste loopschoenen

Deze leuke zilverkleurige schoentjes vond ik perfect voor de rest van de zomer en het begin van de herfst. Zomers en vrolijk is deze eerste loopschoen. Uitgevoerd in zilver leer met over de hele schoen een opdruk van schelpjes en zeesterren en gekleurde bandjes bij de enkel. Ik ben benieuwd hoelang mijn dochtertje in maatje 22 blijft. In oktober wordt ze 2 jaar. Mijn zoontje zat toen volgens mij al in maatje 24, als ik mij niet vergis. Wat ik heel leuk vind aan deze schoentjes is dat één schoen een vrolijk roze kwastje heeft, dat maakt het lekker speels. De witte punten zijn al niet meer wit, maar dat vinden wij hier geen probleem. Lekker buitenspelen hoort erbij. We weten toch dat de voetjes zo gauw groeien. En, we hadden mazzel, want in de sale waren ze met 30% korting te koop.

Mijn dochtertje was ook helemaal gelukkig met haar nieuwe schoenen. Ze wilde ze ook niet meer uit doen toen ze naar bed ging, maar met schoenen in haar slaapzak, dat ligt niet lekker. Gelukkig kon ze ze de volgende ochtend weer aan.

Kim is mama van een zoon (jan '14) en een dochter (okt '15) en blogt op haar eigen blog whats on mama's mind over haar favoriete webshops, producten, fashion, uitjes en nog veel meer. Als 'Shoesme Ambassadeur' zie je Kim hier vaker terugkomen met leuke artikelen over haar ervaring met Shoesme schoenen.