Regelmatig worden onze schoenen aan een grondige test onderworpen door kids en hun mama's en papa's. Want wie kan nu beter vertellen en laten zien hoe fijn en leuk Shoesme schoenen zijn?  We hebben twee reviews van een paar zomerse jongensschoenen voor je verzameld. Op de website van de bloggers kun je de gehele review lezen.

Review Extreme Flex® jongensschoenen door Boyslabel.com

Noud testte voor boyslabel.com een paar super zomerse Extreme Flex eerste loopschoenen. Deze jongensschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor kindjes die al zelfstandig kunnen stappen, maar het lopen en afwikkelen van de voetjes nog goed onder de knie moeten krijgen. Speciaal voor deze zomer is dit hoge Extreme Flex® model uitgevoerd in een tropisch printje en met leuke embroidery details zoals een cactus en smiley. Lees hier wat Noud van de schoenen vindt. Ben jij ook overtuigd? Shop de schoenen hier of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt. Review Shoesme Extreme Flex® jongensschoenen

Review RunFlex jongensschoenen door Minimodeblog.nl

Julia en haar zoontje testte een paar zomerse RunFlex sneakers. RunFlex sneakers zijn geïnspireerd op het Extreme Flex® concept, maar wat sportiever en verkrijgbaar tot en met maat 30.

Hun favoriete RunFlex sneakers zijn uitgevoerd in taupe met groene en blauwe details. Deze RunFlex sneakers hebben flexibele witte zolen en een stevige upper van leer met een leren voering. Voor een extra zomers effect zijn deze RunFlex sneakers uitgevoerd met een groene nylon-mesh tong en kobaltblauwe veters.

Ben jij ook overtuigd? Shop de schoenen hier of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.

Review Shoesme RunFlex jongensschoenen

Review Extreme Flex® meidenschoenen door What's on mama's mind

Kim van de blog What's on mama's mind en vaste blogger voor Shoesme heeft met haar dochter een paar Extreme Flex® eerste loopschoenen uit de zomercollectie gereviewd.  Ben je benieuwd wat zij van deze Extreme Flex® meidenschoenen vindt? Lees dan snel haar blog.

Flexzool eerste loopschoen What's on mama's mind