Kim test Shoesme crepe babylaarsjes samen met haar dochtertje van 2 jaar. Ben je benieuwd wat ze van deze laarsjes vinden?

Laarsjes maken de outfit af

De wintertijd gaat morgen in, dat betekent dat we vannacht de klok een uurtje terug mogen zetten. Om 3:00 uur vannacht wordt het 2:00 uur. Ik ben benieuwd hoeveel ouders met jonge kinderen er om 5:00 uur beneden zitten. Hopelijk hebben ze een paar leuke kinderfilms opgenomen, want er is dan echt niks op de televisie.

Shoesme babycrepelaars

De zomer was ineens pats boem voorbij toen wij terug kwamen van vakantie, uit Zuid-Frankrijk, halverwege september. Het was zelfs zo erg dat ik er pas een paar weken terug achterkwam dat een deel van de zomerkleding van mijn dochtertje nog in haar koffer zat. We hadden het echt niet meer nodig gehad bij thuiskomst. Tot er ineens weer een aantal zomerse dagen aankwamen. Wat was dat boffen. Inmiddels waren wij al wel los gegaan op de najaarscollecties; leuke jurkjes en rokjes met longsleeves erop. Daaronder horen natuurlijk een paar prachtige laarsjes.

De bruine laarsjes van mijn dochter zijn echte eyecatchers.

Shoesme babylaarsjes

Shoesme babylaarsje bruin bandjes

Deze babylaarsjes zijn ook in de standaard uitvoering (voor grotere meisjes) en in nog twee kleuren te krijgen, namelijk zilvergrijs en blauw.

Mijn dochtertje is reuze blij met de laarsjes, ze trekt ze trots aan. Ze kan ze ook zelf aan en uit doen. De ritsjes krijgt ze niet zelf dicht, daar help ik haar wel bij. Maar dat is ook logisch, ze werd afgelopen week 2 jaar. Zelf ben ik ook blij met de laarsjes, want Shoesme staat voor gezonde voeten. Ik wil graag het beste schoeisel voor mijn oogappeltjes, maar dan wel mooie schoenen. Fijn dat dit bij Shoesme te vinden is.

Op de schacht zijn bandjes gestikt in verschillende materialen en kleuren. Ideaal voor meisjes die niet kunnen kiezen tussen roze, sterretjes, ponyhaar en glitters! Ik vind het erg leuk om mijn dochtertje jurkjes en rokjes aan te doen, daaronder staan laarsjes natuurlijk erg gaaf. Ik wist daarom al dat we sowieso laarsjes zouden uitkiezen voor de winter voor haar. Met de mooiere dagen eerder deze maand had ze ze zelfs met blote beentjes aan. Ik wilde graag laarsjes waar ook wat kleur in zit, aangezien veel najaarscollectie zwart, donkerblauw en grijs als hoofdkleuren hebben. Ik houd wel van kleur, dus combineer graag met een roze legging en deze laarsjes.

Shoesme Laarsjes

Shoesme babycrêpe

Shoesme babycrêpe is een concept voor kleintjes in maat 19 t/m 24. De soepele zool van natuurcrêpe maakt deze schoenen super comfortabel en goed voor de afwikkeling van de voetjes. Dit laarsje is uitgevoerd in cognackleurig leer. De schacht voorzien van goudmetallic leer en versierd met zes bandjes in verschillende materialen en kleuren, waaronder ponyhair, roze glitters en bruine leren sterretjes. Op de hak is de ellips van het Shoesme logo gestanst. De schoen is volledig gevoerd met roze leer en het leren voetbed is uitneembaar.

Shoesme Crêpe Original-laarzen

Voor maat 22 tot en met 35 zijn er ook van deze prachtige laarsjes. De Crêpe Original-laarzen vallen mooi op de maat. Het is een iets breder model, voor de hele smalle voetjes raden we de laarzen uit de Silhouet-collectie aan.

Kim is mama van een zoon (jan '14) en een dochter (okt '15) en blogt op haar eigen blog Whats on mama's mind over haar favoriete webshops, producten, fashion, uitjes en nog veel meer. Als 'Shoesme Ambassadeur' zie je Kim hier vaker terugkomen met leuke artikelen over haar ervaring met Shoesme schoenen.