Voor haar zoontje (3 jaar) en dochtertje (1,5 jaar) testte Kim de kinderrugzakjes van Shoesme. Een jongensvariant en eentje voor meisjes. Benieuwd wat ze er van vindt?

Kinderrugzakjes shoesmeNaar het kinderdagverblijf met een rugzakje om

Mijn dreumes en peuter gaan allebei naar het kinderdagverblijf. Al sinds dat ze een paar maanden oud zijn. Twee dagen in de week. Twee dagen in de week gaan ze met hun rugzakjes op hun rug naar hun vriendjes en vriendinnetjes toe. Mijn zoontje zei laatst "Eliane is mijn zusje op het kinderdagverblijf". Een baby'tje bij hun op de groep werd dus omgedoopt tot "zusje van het kinderdagverblijf". Een grote gezellige boel bij elkaar is het. Beide ukkies hebben het er erg naar hun zin.
De rugzakjes zijn gevuld met reservekleding, wat nogal eens van pas kan komen. Ze spelen veel buiten en zodra het niet zulk heel mooi weer is, is het al gauw een modderboel. Ik vind dat overigens geen enkel probleem. Lekker in de modder spelen, hoe viezer ze zijn, hoe meer plezier ze hebben gehad. Dat is een beetje mijn instelling. Verder zitten hun konijnenknuffels in de rugzakjes en voor mijn dochtertje ook haar slaapzak en fopspeen. Zij is nu 1,5 jaar en slaapt nog een keer overdag. Ongeveer twee uurtjes, na de lunch. Mijn zoontje van 3 jaar slaapt al enige tijd niet meer overdag. Dus die speelt er de hele dag op los.

Kinderrugzakjes maken de outfit afKinderrugzakje Shoesme

De rugzakjes van Shoesme zijn niet alleen heel praktisch, ze zijn ook ontzettend mooi. Ze zijn gemaakt van soepel leer gecombineerd met katoen. De rugzakken zijn stevig, maar ook heel zacht. Mijn dochtertje is met haar 80 centimeter nog erg klein, maar toch heeft ze de rugzak graag om. Het materiaal is heel licht en als je hem dus niet vol stopt met te zware spullen, dan gaat het uitstekend. Op de rugzak van mijn zoontje zit een kompas. Hoewel hij zelf nog niet helemaal realiseert wat dat is, beleeft hij er wel plezier aan. Daar is de zon roept hij, wanneer het pijltje naar de 's' van South wijst. Heel goed! Jammer genoeg is de zon wel achter de wolken, maar meestal is de zon in het zuiden, ja! Onze avonturier!

Rugzakken voor jongens en meisjes

De rugzakken zijn er voor jongens en meisjes, dat maakt dat er genoeg keuze is om een leuke rugzak die past voor jouw kleintje te vinden bij Shoesme. Mijn zoontje heeft zijn rugzakje zelf uit gekozen, voor mijn dochtertje heb ik dat gedaan.
Mijn zoontje koos een mooie en stoere bruin-groene Shoesme rugzak met denim.Kinderrugzakje Shoesme meisjesHij is er erg trots op. Doordat er ook een voorvak in zit is het extra makkelijk om bijvoorbeeld zijn zonnebril daarin te stoppen. Er zit nu een pakje met memory speelkaarten in, ook heel handig.
Voor mijn dochtertje koos ik de Shoesme blauw gestreepte canvas rugzak uit. Een keer koos ik niet voor helemaal roze, wat meestal wel het geval is voor haar. Maar er zitten mooie roze accenten op. Bijvoorbeeld de rits is roze. Daarnaast zijn de blauwe pom poms ook heel girly. En op een roze jas staat een blauw gestreepte tas toch nog mooier?

Beide rugzakken zijn € 39,95.  Neem gauw een kijkje bij de andere kinderrugzakjes van Shoesme.

Kim is mama van een zoon (jan '14) en een dochter (okt '15) en blogt op haar eigen blog whats on mama's mind over haar favoriete webshops, producten, fashion, uitjes en nog veel meer. Als 'Shoesme Ambassadeur' zie je Kim hier vaker terugkomen met leuke artikelen over haar ervaring met Shoesme schoenen.