Met Shoesme Rainboots is jouw kleintje herfst- én winterproof. Het comfortabele rubber houdt de voetjes droog en moddervrij. Met de meegeleverde Shoesme fleecesokken tover je jouw rainboots binnen no-time om tot warme snowboots voor een koude winterdag.

Shoesme Rainboots

Rainboot en snowboot ineen

Springen in plassen, dansen door de regen, spelen in de modder en urenlang banjeren door de sneeuw? Geen probleem met regenlaarzen van Shoesme. Ze houden de voetjes niet alleen droog, maar ook lekker warm dankzij de comfortabele fleecevoering in de vorm van gratis meegeleverde fleecesokken. Deze fleecesokken worden op maat meegeleverd in de doos van de regenlaarzen.

Tip: koop de regenlaarzen in een maatje groter en draag ze dit najaar met de dikke fleecesokken en komend voorjaar zonder de fleecesokken. Zo heb je extra lang plezier van je laarzen!

De fleecesokken ter waarde van €7,50 worden geleverd bij je nieuwe Shoesme rainboots. Je kunt de fleecesokken ook los bestellen op Shoesme.nl.

Rainboots van rubber voor jongens en meisjes

Shoesme Rainboots zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 30 in zeven vrolijke kleuren die leuk zijn voor jongens en meisjes. De laarzen zijn gemaakt van 100% natuurlijk en flexibel rubber. Zoals je van Shoesme gewend bent is er veel aandacht besteed aan pasvorm en comfort. Zo zijn de laarzen voorzien van een goed voetbed en hebben ze een uitneembare binnenzool. De laarzen zijn slijtvast, stevig en voorzien van zolen met een grof profiel voor goede grip. Een fijne bijkomstigheid; doordat het rubber een beetje glanst zijn de laarzen super makkelijk schoon te maken! Niet alleen mooi, maar nog onderhoudsvriendelijk ook! Ideaal toch?

Geslaagd voor de test

Boyslabel en Girlslabel hebben de regenlaarzen van Shoesme getest. Lees reviews op Girlslabel.com en Boyslabel.com.

Bekijk alle Shoesme Rainboots hieronder of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt. Kom maar op met die koude en natte dagen!

{{block type="catalog/product_list" category_id="192" template="catalog/product/list_wordpress.phtml" }}