Reis met Shoesme naar de uithoeken van de wereld. Met deze geweldige outfitcombi zijn de meiden winter-proof én klaar voor avontuur!Girlslabel.com heeft weer een prachtige outfit samengesteld voor een wereldse look. Niet alleen de kleuren zijn helemaal najaars-proof, ook de etnische details en folkloristische details zijn goed op elkaar afgestemd. De eyecatcher in deze outfit zijn natuurlijk de handgemaakte laarzen!   rode-meisjeskleding-rood-etnische-kinderkleding

Handgemaakte laarzen in een beperkte oplage

Dit zijn Shoesme custom made special laarzen uit een hele bijzondere serie.  De Shoesme Custom Made Special series zijn geïnspireerd op puurheid en vakmanschap. Deze laarzen zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteiten leer en ze zijn met de hand gesneden en gemonteerd. Rijke natuurlijke materialen, zoals de print van de huid van Schotse hooglanders en een handgebreide wollen voering in de schacht maken deze laarzen niet alleen super comfortabel, maar ook super sophisticated. De dikke crêpezool bestaat uit twee componenten; een combinatie van natuurlijk crêpe in de zool en een extra houten laag in de hak. Zonder twijfel de keuze van iedere kleine fashionista die houdt van oersterk, oerwarm en oerleuk!

[gallery link="none" size="medium" ids="302,303,304"] Ben jij geïnspireerd door deze te gekke outfit en zijn de laarzen echt iets voor jouw dochter? Bekijk ze dan snel in onze shop of zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.