Heb je het al gehoord? Wij openen een gloednieuwe Shoesme Brandstore in het prachtige en bruisende centrum van Utrecht! Wij zijn hierover mega enthousiast en vertellen je graag meer over onze winkel. Ben jij klaar om je schoenenkast een flinke make-over te geven?

Outlet in Shoesme Brandstore Utrecht

Wij openen een gloednieuwe Brandstore in hartje Utrecht! We openen als een grote Shoesme outlet. Hier kun je ieder weekend de leukste sneakers, sandalen en regenlaarzen shoppen. De maten variëren van maat 19 tot en met 40, dus er is voor ieder wat wils. Kom je ook gezellig langs?

Openingstijden

De Shoesme Brandstore is iedere vrijdag geopend van 09:30 tot 17:30, zaterdag van 09:30 tot 17:00 en zondagen van 12:00 tot 17:00. Je hebt dus ruim de tijd om je slag te slaan en je favoriete schoenen te scoren. Gegarandeerd dat je met een grote glimlach en een tas vol mooie schoenen naar huis gaat! Halverwege juli gaan we onze Brandstore verbouwen om halverwege juli te openen met de allernieuwste collectie. Deze datum volgt nog, dus stay tuned!

Adresgegevens & parkeren

Shoesme Brandstore Utrecht
Oudkerkhof 26
3512 GK Utrecht

Shoesme Brandstore Utrecht is gelegen midden in het bruisende centrum van Utrecht. Het Oudkerkhof ligt in de binnenstad bij één van de oudste plaatsen van de stad. Deze plek is gemakkelijk bereikbaar, zowel met OV als met de auto. Je kan gemakkelijk parkeren bij het Janskerkhof, vanaf dit punt is het 2 minuten lopen naar de Shoesme Brandstore. Cultuur snuiven tussen het winkelen door? Je vindt een aantal prachtige monumentale panden op deze plek!