Nieuwe Shoesme Brandstore in Heusden

Goed nieuws voor Shoesme-fans: we hebben een nieuwe Shoesme Brandstore geopend in het Brabantse Heusden! Shoesme is hiervoor een samenwerking aangegaan met Martijn Smits van Smits Schoenen. Een deel van deze winkel is omgetoverd tot conceptwinkel, waar de kenmerkende Shoesme-stijl en shopbeleving zijn doorgevoerd.

Shoesme brandstore Heusden catwalk

Voor iedere fase de perfecte schoen

Bij de nieuwe Shoesme winkel kun je terecht voor de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Van soepele babyschoentjes voor de eerste stapjes tot flexibele loopschoenen voor peuters en vrolijke laarzen en sneakers voor schoolgaande kinderen. We hebben voor iedere voet en iedere smaak de perfecte schoen! Ook voor te gekke regenlaarzen en leuke rugzakken voor kinderen kun je bij Shoesme terecht.

Shoesme Brandstore Heusden babyschoenenwand en rugzakken

Bij Shoesme Brandstore Heusden kies je je schoenen uit op drie enorme conceptwanden. Op iedere wand vind je schoenen die passen bij de fase waarin je kind zit. We meten alle voetjes eerst op en je krijgt advies over welk schoentje het beste past bij de fase waarin je kind zit. Zo ben je verzekerd van de beste kinderschoenen die er ook nog eens heel leuk uitzien! Als het vervolgens gelukt is om een keuze te maken uit de enorme collectie baby- en kinderschoenen, kun je je nieuwe schoenen testen én showen op de Shoesme catwalk.

Shoesme Brandstore Heusden voorjaarscollectie

Zien we je snel bij de nieuwe Shoesme Brandstore in Heusden?

Contact

Shoesme Brandstore Heusden
Vismarkt 10
5256 BE Heusden

T 0416 661 268
E brandstoreheusden@shoesme.nl

Facebook
Instagram

Shoesme Brandstore Heusden voorgevel

Openingstijden

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 21.00 uur
Vrijdag 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag 13.00 - 17.00 uur

Is Heusden voor jou net te ver weg? Shop online of bekijk onze verkooppuntenpagina om een Shoesme verkooppunt bij jou in de buurt te vinden!