Wij zijn super enthousiast om vanaf heden Shoesme sokken aan onze collectie toe te voegen! Ja, je hebt het goed gelezen. Naast schoenen, kun je nu ook de allerfijnste sokken voor jouw kleintje bij ons shoppen. De sokken collectie heeft prachtige kleuren en patronen om uit te kiezen. Iedere Shoesme sok heeft een uniek design, te gek toch? Een witte sok met gekleurde streepjes, een roze sok of liever een stoere zwarte? We hebben sokken die passen bij iedere outfit van jouw kleintje en ze zitten als gegoten in onze schoenen.

Hoogwaardige kwaliteit: sokken van uniek materiaal

Bij Shoesme streven we iedere dag naar de hoogste kwaliteit. Dit geldt ook voor onze sokken. Onze sokken bestaan voor maar liefst 75% uit, speciaal voor Shoesme geproduceerde, twisted yarn. Deze garen zijn gemaakt van zeer zachte kwaliteit katoen, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook heerlijk zacht aanvoelen. Heeft jouw kindje snel last van zweetvoeten? Dan is het allereerst belangrijk om de voeten van je kind regelmatig te wassen met water en zeep en ze daarna goed af te drogen. Maar ook het dragen van onze sokken kan hierbij helpen omdat ze voor 75% bestaan uit katoen, dit ademt beter als synthetische materialen.

Comfort & veiligheid: geen vervelende teennaad

Bij sokken (en schoenen) is er niets belangrijker als: comfort! Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze sokken een vlakke teennaad hebben. Dit betekent geen irritante naadjes die de teentjes van jouw kleintje irriteren. Bij Shoesme staat veiligheid voorop. Daarom zijn we er trots op om te zeggen dat al onze sokken, onder controle en productie van BonnieDoon®, OEKO-TEX® gecertificeerd zijn. Dit betekent dat de sokken vrij zijn van schadelijke stoffen en veilig zijn voor jouw kindje om te dragen.

Onderhoud advies: voor een langere levensduur

Wanneer je sokken voor je kind koopt, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mee gaan. Daarom bieden wij verschillende maatgroepen aan zodat de sokken zolang mogelijk meegaan, maar onderhoud draagt hier natuurlijk ook aan bij. Wij adviseren daarom om de sokken, na iedere draagbeurt, met gelijke kleuren te wassen op 30 graden. Stop de sokken bij voorkeur niet in de droger, maar laat ze aan een droogrek drogen. Dit voorkomt dat de sokken krimpen of sneller slijten.

Sokken bestellen

Onze Shoesme sokken zijn klaar om de garderobe van jouw kleintje compleet te maken. Bestel gemakkelijk online of shop de sokken in één van onze Shoesme Brandstores. En last but not least: je shopt nu een set van 3 sokken van € 23,84 voor maar € 12,50 en een losse sok van € 7,95 voor maar € 4,95. Shoppen dus!