Modellen gezocht voor fotoshoots (3x) najaarscollectie

Shoesme is weer op zoek naar modellen! We organiseren in totaal drie fotoshoots. Op dinsdagochtend 26, woensdagmiddag 27 en donderdagochtend 28 juni 2018 gaan we campagnebeelden schieten voor onze nieuwe najaarscollectie! Dit kunnen we natuurlijk niet zonder leuke, lieve, knappe, vrolijke en stoere modellen. Vind jij het leuk om jouw kleintje mee te laten doen aan een fotoshoot en terug te zien op onze website, social media, printuitingen én bij onze brandstores, shop-in-shops en verkooppunten? Lees dan snel verder!

Voor de drie shoots op dinsdagochtend, woensdagmiddag en donderdagochtend zijn we op zoek naar jongens en meisjes met de volgende maten:

 • dinsdagochtend 26-6 | Babyshoot - jongens & meisjes met maat 19 (kindjes die zelfstandig kunnen staan en net hun eerste stapjes hebben gezet)
 • woensdagmiddag 27-6 |Meidenshoot -  meiden met maat 30
 • donderdagochtend 28-6 | Kidsshoot -  jongens met maat 27 & meisjes met maat 23

Alle fotoshoots vinden plaats op ons hoofdkantoor in Tilburg. Je krijgt dus meteen een kijkje achter de schermen bij het leukste kinderschoenenmerk van Nederland :-).

Modellen gezocht - Shoesme fotoshoots dinsdag 26 juni

Hoe geef je je kleintje op voor een van de fotoshoots?

Heb jij een fotogenieke knapperd in huis die dol is op schoenen, graag op de foto gaat en zijn jullie beschikbaar op de bovengenoemde dag (we shooten op drie dagen verschillende maten)? Stuur dan een berichtje met de naam, leeftijd, schoenmaat, kledingmaat en maximaal twee recente foto's van jouw fotomodel in een privébericht op Facebook (Facebook messenger). Wie weet zien we elkaar dan eind juni.

Natuurlijk laten we je niet met lege handen naar huis gaan. We hebben een leuke Shoesme goodiebag voor jullie klaarstaan! Behalve een aantal foto's van je kindje van de shoot krijg je in ruil voor deelname aan de fotoshoot een waardebon waarmee je kunt shoppen in de Shoesme Brandstore Tilburg tegenover ons kantoor of in onze webshop.

Je kunt jouw kleintje tot en met donderdag 21 juni opgeven! Als jouw knapperd wordt uitgekozen ontvang je uiterlijk vrijdag 22 juni bericht van ons.

Modellen gezocht - Shoesme fotoshoots woensdag 27 juni

Nog even alles op een rijtje

 • Wat: fotoshoots najaarscollectie Shoesme
 • Waar: Tilburg - hoofdkantoor Shoesme
 • Wanneer & wie:
  dinsdagochtend 26-6Babyshoot met jongens & meisjes met maat 19 (kindjes die zelfstandig kunnen staan en net hun eerste stapjes hebben gezet)
  - woensdagmiddag 27-6 | Meidenshoot met meiden met maat 30
  - donderdagochtend 28-6 | Kidsshoot met jongens met maat 27 & meisjes met maat 23
 • Waarom: je hebt een leuke ervaring, je krijgt leuke foto's van jouw kindje en een kijkje achter de schermen bij Shoesme. Je ziet als een van de eersten de nieuwe Shoesme collectie én je gaat niet met lege handen naar huis!
 • Hoe: stuur ons vóór vrijdag 22 juni een privébericht op Facebook met de gevraagde gegevens van jouw kindje. Je ontvangt uiterlijk 22 juni bericht van ons als je knapperd is uitgekozen!
  Modellen gezocht - Shoesme fotoshoots najaarscollectie donderdag 28 juni

Een kijkje achter de schermen bij een Shoesme fotoshoot

Benieuwd hoe het eraan toe gaat bij een fotoshoot van Shoesme? Lees de leuke blogs van Naomi op What's on mama's mind en van Mathilde van Coffee & Kids en voor een kijkje achter de schermen bij onze vorige fotoshoots.