Modellen gezocht voor merkbeelden fotoshoots

Shoesme is weer op zoek naar modellen! We gaan nieuwe merkbeelden shooten, daarom organiseren we twee fotoshoots op woensdag 19 december 2018. Hiervoor zoeken we leuke, lieve, knappe, vrolijke en stoere modellen. Vind jij het leuk om jouw zoon of dochter mee te laten doen aan een Shoesme fotoshoot en terug te zien in onze brochures of levensgroot op de wanden bij onze brandstores, shop-in-shops en verkooppunten? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar de volgende modellen:

 • woensdagochtend 19-12 | Babyshoot - jongens & meisjes met maat 21 (kindjes die zelfstandig kunnen staan en net hun eerste stapjes hebben gezet)
 • woensdagmiddag 19-12 | Kids shoot -  jongens met maat 27 of 28

De fotoshoots vinden plaats op ons hoofdkantoor in Tilburg. Je krijgt dus meteen een kijkje achter de schermen bij het leukste kinderschoenenmerk van Nederland :-).

Modellen gezocht merkbeelden fotoshoot

Modellen opgeven voor de fotoshoot

Heb jij een fotogenieke knapperd in huis die dol is op schoenen, veel lacht, graag op de foto gaat en zijn jullie beschikbaar op woensdag 19 december in de ochtend(jongens en meisjes maat 21) of middag (jongens maat 27/28)? Stuur dan een berichtje met de naam, leeftijd, schoenmaat, kledingmaat, woonplaats en maximaal twee recente foto's van jouw fotomodel in een privébericht op Facebook (Facebook messenger). Wie weet zien we elkaar dan in december in Tilburg!

Je kunt jouw zoon of dochter tot en met donderdag 6 december opgeven! Als jouw knapperd wordt uitgekozen ontvang je uiterlijk vrijdag 7 december bericht van ons.

Natuurlijk laten we je niet met lege handen naar huis gaan. We hebben een leuke Shoesme goodiebag voor jullie klaarstaan! Behalve een aantal foto's van je kindje van de shoot krijg je in ruil voor deelname aan de fotoshoot een cadeaubon waarmee je kunt shoppen in één van de Shoesme Brandstores of in onze webshop.

Nog even alles op een rijtje

 • Wat: fotoshoots merkbeelden Shoesme
 • Waar: Tilburg - hoofdkantoor Shoesme
 • Wanneer & wie:
  woensdagochtend 19-12Babyshoot met jongens & meisjes met maat 21 (kindjes die zelfstandig kunnen staan en net hun eerste stapjes hebben gezet)
  - woensdagmiddag 19-12 | Kidsshoot met jongens met maat 27 of 28
 • Waarom: je hebt een leuke ervaring, je ontvangt mooie foto's van jouw model en een kijkje achter de schermen bij Shoesme. En je gaat niet met lege handen naar huis!
 • Hoe: stuur ons uiterlijk 6 december een privébericht op Facebook met de gevraagde gegevens van jouw zoon of dochter. Je ontvangt op 7 december bericht van ons als je knapperd is uitgekozen!

Een kijkje achter de schermen bij een Shoesme fotoshoot

Benieuwd hoe het eraan toe gaat bij een fotoshoot van Shoesme? Lees de leuke blogs van Naomi op What's on mama's mind en van Mathilde van Coffee & Kids en voor een kijkje achter de schermen bij onze vorige fotoshoots.