Shoesme is weer op zoek naar modellen! We gaan nieuwe beelden shooten voor de wintercollectie, daarom organiseren we twee fotoshoots op woensdag 10 juli en donderdag 11 juli 2019. Hiervoor zoeken we leuke, lieve, knappe, vrolijke en stoere modellen. Vind jij het leuk om jouw zoon of dochter mee te laten doen aan een Shoesme fotoshoot en terug te zien in onze brochures, op onze website of levensgroot op de wanden bij onze brandstores, shop-in-shops en verkooppunten? Lees dan snel verder!!!

We zijn op zoek naar de volgende modellen:

  • woensdagochtend 10-7 | Babyshoot - jongens & meisjes met maat 21 (kindjes die zelfstandig kunnen staan en net hun eerste stapjes hebben gezet)
  • donderdagochtend 11-7 | Kids shoot -  jongens & meisjes met maat 24 & 28

De fotoshoots vinden plaats op ons hoofdkantoor in Tilburg. Je krijgt dus meteen een kijkje achter de schermen bij het leukste kinderschoenenmerk van Nederland!

Voorbeeld foto Shoesme fotoshoot

Modellen opgeven voor de fotoshoot

Heb jij een fotogenieke knapperd in huis die dol is op schoenen, veel lacht, graag op de foto gaat en zijn jullie beschikbaar op woensdag 10 juli in de ochtend (jongens en meisjes maat 21) of op donderdag 11 juli in de ochtend (jongens en meisjes maat 24 en 28)? Stuur dan een berichtje met de naam, leeftijd, schoenmaat, kledingmaat, woonplaats en maximaal twee recente foto's van jouw fotomodel in een privébericht op Facebook (Facebook messenger). Wie weet zien we elkaar dan in juli in Tilburg!

Je kunt jouw zoon of dochter tot en met woensdag 3 juli opgeven! Als jouw knapperd wordt uitgekozen ontvang je uiterlijk donderdag 4 juli bericht van ons.

Natuurlijk laten we je niet met lege handen naar huis gaan. We hebben na de shoot een leuke Shoesme goodiebag voor jullie klaarstaan! Daarnaast ontvang je natuurlijk ook een aantal bewerkte foto's van je kindje van de shoot. In deze blog kan je een aantal foto's van de vorige fotoshoot bekijken.

Nog even alles op een rijtje

  • Wat: fotoshoots wintercollectie Shoesme
  • Waar: Tilburg - hoofdkantoor Shoesme
  • Wanneer & wie:  woensdagochtend 10-7Babyshoot met jongens & meisjes met maat 21 (kindjes die zelfstandig kunnen staan en net hun eerste stapjes hebben gezet) donderdagochtend 11-7| Kidsshoot met jongens en meisjes met maat 24 of 28
  • Waarom: je hebt een leuke ervaring, je ontvangt mooie foto's van jouw model en een kijkje achter de schermen bij Shoesme. En je gaat niet met lege handen naar huis!
  • Hoe: stuur ons uiterlijk 3 juli een privébericht op Facebook met de gevraagde gegevens van jouw zoon of dochter. Je ontvangt uiterlijk op 4 juli bericht van ons als je knapperd is uitgekozen!