Op woensdag 3 januari én vrijdag 5 januari 2018 gaan we campagnebeelden schieten voor onze nieuwe voorjaarscollectie! Dit kunnen we niet zonder leuke, lieve, knappe, vrolijke en stoere modellen! Vind jij het leuk om jouw kleintje mee te laten doen aan een fotoshoot en terug te zien op onze website, social media, printuitingen én bij onze verkooppunten? Lees dan snel verder!

We zijn voor de fotoshoot op 3 januari specifiek op zoek naar jongens en meisjes met schoenmaat 21 die het stappen onder de knie hebben. Voor de fotoshoot op 5 januari zoeken we jongens en meisjes met schoenmaat 25 of 30. Beide fotoshoots vinden plaats op ons hoofdkantoor in Tilburg. Je krijgt dus meteen een kijkje achter de schermen bij het leukste kinderschoenenmerk van Nederland :-).

Hoe geef je je kleintje op?

Heb jij een fotogenieke knapperd in huis die dol is op schoenen, graag op de foto gaat en zijn jullie beschikbaar op woensdag 3 januari of vrijdag 5 januari?  Stuur dan een mailtje met de naam, leeftijd, schoenmaat, kledingmaat en een aantal recente foto's van jouw fotomodel naar marketing@shoesme.nl. Wie weet zien we elkaar dan in januari!

Natuurlijk laten we je niet met lege handen naar huis gaan. We hebben een leuke Shoesme goodiebag voor jullie klaarstaan! Behalve een aantal foto's van je kindje van de shoot krijg je in ruil voor deelname aan de fotoshoot een waardebon waarmee je kunt shoppen in de Shoesme Concept Store tegenover ons kantoor of in onze webshop.

Je kunt jouw kleintje tot en met dinsdag 19 december 2017 opgeven! Als jouw knapperd uitgekozen wordt ontvang je uiterlijk vrijdag 22 december per mail bericht van ons.

Nog even alles op een rijtje

  • Wat: fotoshoot voorjaarscollectie Shoesme
  • Waar: Tilburg - hoofdkantoor Shoesme
  • Wanneer: woensdagochtend 3 januari (maat 21) of vrijdagochtend 5 januari (maat 25/30)
  • Wie: fotogenieke jongens en meisjes met maat 21 (voor 3 januari) en fotogenieke jongens en meisjes met maat 25 of maat 30 (voor 5 januari).
  • Waarom: je krijgt leuke foto's van jouw kindje en een kijkje achter de schermen bij Shoesme, je ziet als een van de eersten de nieuwe Shoesme collectie, je hebt een leuke ochtend én je gaat niet met lege handen naar huis!
  • Hoe: stuur vóór 20 december een mail met de gevraagde gegevens van jouw kindje naar marketing@shoesme.nl. Je ontvangt uiterlijk 22 december bericht als je knapperd is uitgekozen!

Een kijkje achter de schermen bij een Shoesme fotoshoot

Benieuwd hoe het eraan toe gaat bij een fotoshoot van Shoesme? Lees de leuke blogs van Naomi op What's on mama's mind en van Mathilde van Coffee & Kids en voor een kijkje achter de schermen bij onze vorige fotoshoots.