Shoesme is zoek naar mini-modellen! Op woensdag 18 april gaan we nieuwe beelden schieten van onze BABY-PROOF® Smart babyschoentjes. Daarom zijn we specifiek op zoek naar kindjes die de eerste wankele stapjes zetten. Je kleintje hoeft nog niet los te kunnen lopen, maar trekt zich al wel zelf op, gaat staan en stapt langs meubels of aan de hand.

Bevindt jouw kleintje zich in deze fase en is het ook nog eens een enorme lachebek? Geef je mini-model dan snel op! We zoeken jongens en meisjes met schoenmaat 19, 20 of 21. De fotoshoot vindt plaats op ons hoofdkantoor in Tilburg. Je krijgt dus meteen een kijkje achter de schermen bij het leukste baby- en kinderschoenenmerk van Nederland :-). De foto's worden gebruikt op onze website, social media, printuitingen én bij onze verkooppunten.

Natuurlijk laten we je niet met lege handen naar huis gaan. Behalve een aantal foto's van je kindje van de shoot, mag je in ruil voor deelname aan de fotoshoot ook een paar eerste stapschoentjes uitzoeken!

Hoe geef je je kleintje op?

Heb jij een fotogenieke knapperd in huis die net gaat staan en stappen, graag op de foto gaat en zijn jullie beschikbaar op woensdag 18 april?  Stuur dan een mailtje met de naam, leeftijd, schoenmaat, kledingmaat en een aantal recente foto's van jouw mini-model naar marketing@shoesme.nl. Wie weet zien we elkaar dan op woensdag 18 april.

Je kunt jouw kleintje tot en met vrijdag 13 april opgeven! Als jouw knapperd wordt uitgenodigd ontvang je uiterlijk maandag 16 april per mail bericht van ons.