Ben je helemaal fan van onze nieuwe zomercollectie, maar houdt het regenachtige weer je tegen om die mooie, nieuwe schoenen te bestellen? Dat is niet nodig! Want met onze onderhoudsartikelen, kan jouw kleintje ook met slecht weer nieuwe schoenen aan. Gebruik jouw favoriete beschermingsspray om de schoenen optimaal te beschermen.

Beschermingsspray

Het is belangrijk dat je voor de bescherming, verzorging en reiniging van de schoenen, een product kiest dat past bij het materiaal en de kleur van de schoen. Door de schoenen in te spuiten met een beschermingsspray maak je ze water- en vuilafstotend, waardoor ze beschermd zijn tegen invloeden als regen, sneeuw en waterplassen.

Carbon Pro Spray

De Carbon Pro Spray is een spray welke geschikt is voor alle materialen. De spray zorgt ervoor dat de schoenen extreem vuil- en waterafstotend zijn. Deze krachtige waterproof bescherming is geïnspireerd op de carbon technologie en werkt als een 'spray-on-membrane. Hierdoor ontstaat een onzichtbare structuur die zorgt voor een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil. Daar wil je je nieuwe stappers mee insprayen!

Carbon Pro Spray

Boom! Protect

De ultieme, kindervriendelijke bescherming voor nieuwe kinderschoenen! Shop jij schoenen voor jouw baby? Dan is deze spray perfect. Er zitten namelijk geen schadelijke stoffen in! Wanneer jouw kindje dit per ongeluk in de mond stopt, is dit dus niet schadelijk. Door het gebruik van deze spray kunnen vocht- en vuil de schoenen niet meer beschadigen. Glad leer, suède, textiel of kunststof, met BOOM! Protect zijn de schoenen goed beschermd!

Boom! Protect

Carbon Sneaker Care

Houd je sneakers mooi en schoon met deze Carbon Sneaker Care speciaal voor sneakers! Deze spray is geschikt voor zowel ruw als glad leer. Ideaal voor sneakers die uit verschillende materialen bestaan. De spray bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten en is drijfgas- en oplosmiddelvrij.

Carbon Sneaker Care

Carbon Complete

Last but not least: Carbon Complete. Zijn er ondanks, de beschermingsspray, toch wat vlekken op de schoen gekomen? Dan is deze complete verzorgingsset jouw redmiddel! Met de kleurloze set kun je alle schoenen schoonmaken. Het is een set met een busje verzorgingsmateriaal en een sponsje waarmee je de schoenen kunt reinigen. Schoenen worden hiermee weer zo goed als nieuw!

Carbon Complete

Hoe gebruik je beschermingsspray?

Niet geheel onbelangrijk: hoe gebruik je beschermingsspray? Voor het gebruik, de spray eerst goed schudden. Hierna rechtop houden en met korte sprays opspuiten vanaf ongeveer 20 centimeter afstand. Hierna even laten inwerken en vervolgens de schoenen goed laten drogen. Daarna kan jouw kleintje onbezorgd spelen met zijn of haar nieuwe schoenen! Bekijk hier onze nieuwe zomercollectie.

Blijf op de hoogte

Wij delen dagelijks de leukste inspiratie, nieuwtjes en tips via onze socials. Op de hoogte blijven? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan onze homepagina.