Het doel van Shoesme is ervoor zorgen dat baby- en kindervoetjes de juiste ontwikkeling doormaken. Een schoen die goed past draagt hier voor een heel groot gedeelte aan bij! Maar hoe kun je nu gemakkelijk en snel kindervoeten opmeten? Dat doe je met het Shoesme meetsysteem! Wij leggen het je hieronder uit. 

Kindervoeten opmeten

De schoenmaat hangt af van hoe lang de voet van je kindje is in centimeters. Als Shoesme weten we als geen ander hoe lastig het is om de juiste maat bij je kleintje te bepalen. Om die reden hebben wij het Shoesme meetsysteem op de markt gebracht! Met ons meetsysteem meet je thuis heel eenvoudig de juiste schoenmaat inclusief groeiruimte.

Hoe werkt het Shoesme meetsysteem?

Het is super easy! Plaats de voet tegen de achterkant van het meetsysteem en schuif het balkje tegen de tenen aan. In het midden van het balkje kun je meteen de juiste maat aflezen. Je hebt dan direct het maatadvies inclusief groeiruimte! Op deze manier bestel jij (bijna) nooit meer een verkeerde maat en draag je, door een retour minder, bij aan minder CO2 uitstoot. Win-win!

Hoe vaak meet ik de schoenmaat van mijn kind?

We raden aan om iedere 3 maanden de voeten van jouw kind te meten. Waarom?

  • Babyvoeten groeien per 3 of 4 maanden maar liefst 1 schoenmaat
  • Te kleine schoentjes zijn funest voor een goede ontwikkeling
  • Kromme voetjes en ingegroeide teennageltjes kunnen een oorzaak zijn van te kleine schoentjes
  • Te strakke of te kleine sokjes kunnen de groei en ontwikkeling van de voetjes belemmeren

Vind jij het fijn om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen omtrent baby- en kinderschoenen? En vind je het leuk om wekelijks onze blogs te lezen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en profiteer meteen van extra kortingen, exclusieve deals en ben als eerst op de hoogte van onze sale en/of nieuwe collecties!