Op vrijdag 8 juni heeft Shoesme de derde elektrische Babboe bakfiets uitgereikt. Uit alle deelnemers die in mei meededen aan de actie is de derde en laatste winnaar gekomen. Wendy Maes uit Baarle-Nassau kocht bij Ziengs een paar sandalen voor haar dochter Lisa. Haar code bleek deze maand de winnende code!

Prijsuitreiking bakfiets bij Ziengs

De feestelijke uitreiking vond plaats bij Ziengs in Breda. Wendy kwam met haar dochters Lisa en Sterre naar de mooi versierde winkel om haar bakfiets in ontvangst te nemen. De blije winnares; "Ik ben echt super blij dat ik deze bakfiets gewonnen heb. We wilden er toevallig zelf één aanschaffen, maar toen ik schoenen kocht en deze actie zag dacht ik, ik waag een kansje. Super veel geluk hebben we, want er doen vast heel veel mensen mee voor zo'n gave prijs."

Babboe bakfiets winnaars met confetti bij Ziengs

De meiden klommen meteen in de bak en konden niet wachten om te gaan fietsen ("ga nou rijden mama"). Dus na de taart en champagne gingen Wendy en haar dochters snel naar huis om het eerste ritje op hun gloednieuwe bakfiets te maken. Groot gelijk!

Babboe bakfiets winnaars

Shoesme actie afgelopen

Deze bakfiets is alweer de laatste in de reeks van drie elektrische Babboe bakfietsen die Shoesme dit seizoen heeft weggegeven. Hiermee is de actie helaas afgelopen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde actie en hebben met veel plezier drie winnaars blij gemaakt. Daarom willen we je bedanken voor je deelname en houd Shoesme in de gaten voor toekomstige leuke acties!