Met enige regelmaat post Mathilde op Instagram een KOOTD (kids outfit of the day). Dit keer met gave Urban laarzen voor James.

Vaak kies ik voor James toch de halfhoge schoen in een stoere kleur. Laat ik eens voor iets anders gaan dacht ik dit keer.... Kijk je mee welke schoenen het geworden zijn?

Outfit + Shoesme Schoenen

[caption id="attachment_247" align="aligncenter" width="625"]kidsoutfitoftheday James in zijn KOOTD met Shoesme laarzen[/caption]

Je ziet het, het zijn dus deze korte stoere laarsjes geworden! Ik had natuurlijk alweer een halfhoge schoen in mijn hand voorzien van stoere klittenbandsluiting...... Wat stiekem ook gewoon makkelijker is in plaats van veters strikken bij zo'n actief peuterventje. Maar toen viel mijn oog op deze stoere laarsjes. Hij trok ze aan en ik was verkocht. Ik vind dit echt lekkere eigenwijze boots! Daarnaast zijn ze in mijn favo cognackleur, wat in de herfst-winter altijd super fijn is om mee te combineren.

[gallery columns="4" link="none" ids="248,252,253,254"]

Ik combineer de laarzen van Shoesme met een skinny jeans met bretels van Jilly&Mitch (Shoeby) en een 'batman' trui van JBC. Ik houd niet zo van die kleurrijke superheldenprints op kleding, maar deze versie kan ik goed hebben. Daarnaast viel me laatst op dat James 'zwart' eigenlijk wel goed staat. Daarom toch ook voor deze trui gegaan. Zwart is niet altijd echt een kinderkleur, maar je ziet het nu steeds vaker. Zie je trouwens die leuke onderkant van de laarzen? Ik vind dat echt leuk, zo'n detail.

[gallery columns="2" size="medium" ids="250"]

Soepele zolen

James heeft ze nu een aantal keer aangehad en ze zitten mooi. De grote gesp en patch aan de zijkant maken het lekker stoer! Er zit trouwens een ritssluiting aan de binnenzijde dus je hebt ze ook makkelijk aangetrokken, als hij het zelf al niet gedaan heeft. Waar ik eerder misschien dacht dat een laars wat te stug zou zijn ben ik daar nu ook al meteen van terug gekomen. Deze laarzen hebben dezelfde soepele zool als we gewend zijn van Shoesme schoenen. Hij kan hier dus prima op rennen en stunten!

Mathilde is mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar). Haar kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven haar een hoop schrijfinspiratie. www.coffeeandkids.nl is haar persoonlijke mama lifestyle blog vol met eerlijke ervaringen over het mama zijn, peuterpraat en kleuterdrama's. Andere favoriete rubrieken op de blog zijn: kinderkamerbinnenkijkers, DIY, een lekker recept, (kids)fashion en kidsproof hotpots.