We love sandalen! Want open schoentjes betekent: heerlijk weer, zon en genieten in de tuin of bij het zwembad. Niet voor niets heeft Shoesme daarom in iedere zomercollectie een groot aanbod aan kindersandalen.

Sandalen voor jongens en meisjes in maat 20 t/m 35

De sandalencollectie van Shoesme bestaat uit diverse modellen met verschillende zolen, verkrijgbaar in maat 20 t/m maat 35. Van super flexibel tot wat steviger en geschikt voor outdoor avonturen. Hieronder lichten we een aantal modellen uit de sandalencollectie voor je uit.

Kinder sandalen met dichte neus en hiel

Vooral in de kleine maatjes is een sandaal met dichte neus nog wel eens handig. Vooral bij kindjes die net leren lopen en nog af en toe vallen of kruipen, of wanneer kindjes op de grond spelen, hebben de teentjes veel te lijden. De dichte leren neus biedt hier de juiste bescherming voor.

Een sandaal met een dichte hiel biedt wat meer ondersteuning bij de hak, waardoor het voetje stevig in het sandaaltje zit en je kleintje niet 'naast' zijn of haar sandalen gaat lopen.

Bekijk hier de sandalen met dichte neus en/of hiel >

Kindersandalen met kurkvoetbed

De grootste groep sandalen in de Shoesme zomercollectie is de sandaal met kurkvoetbed. Deze sandaaltjes zijn verkrijgbaar voor zowel jongens als meiden in wel 30 verschillende uitvoeringen. Deze sandalen hebben een voorgevormd voetbed van kurk, afgewerkt met een toplaag van leer. Voordeel hiervan is dat de sandaaltjes super licht zijn en goede ondersteuning bieden, ondanks dat de sandaaltjes slechts met een paar leren bandjes aan de voetjes zitten. Alle modellen hebben een klittenbandsluiting om de enkel. Diverse modellen hebben daarnaast ook verstelbare bandjes op de voorvoet. Zo sluiten deze sandaaltjes altijd goed aan op de voetjes.

Sandaaltjes met een kurkvoetbed hebben een gemiddelde tot smalle pasvorm. Hiermee zijn ze over het algemeen geschikt voor de wat smallere voetjes. Door het opstaande randje van het voetbed adviseren we bij deze sandalen een halve tot een hele maat groter te nemen.

Shoesme Outdoor sandalen

Heb jij een kleine avonturier in huis dan zijn Shoesme Outdoor sandalen ideaal! Deze sandalen hebben buigzame rubberzolen met een grof profiel. Hierdoor zijn ze geschikt voor een zomers avontuur aan het zwembad op het strand of in de speeltuin. De upper bestaat uit comfortabele leren banden die met een klittenbandsluiting goed aansluiten om de enkel en op de voorvoet.

Shoesme Outdoor sandalen vallen wat breder dan de sandalen met kurkvoetbed en zijn daardoor ook geschikt voor wat bredere voetjes. Shoesme Outdoor sandalen zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 35.

Meidensandalen met soepele crêpezolen

Met Shoesme meidensandalen met crêpezolen heb je sandalen van topkwaliteit in huis. De voering en het voetbed van deze sandalen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer. De zolen zijn van echt rubber, wat zorgt voor buigzaamheid en demping en daarmee ultiem loopcomfort. De kleurrijke banden zijn bij de enkel gefoamed en volledig met de hand in elkaar gestikt.
Dit maakt Shoesme crêpesandalen tot één van de beste kindersandalen in de markt, waar je dochter met veel plezier super comfortabel op zal lopen.

Shoesme crepe sandaal

Bekijk en shop de hele collectie kindersandalen hieronder.

{{block type="catalog/product_list" category_id="20" template="catalog/product/list_wordpress.phtml" }}