Lentekriebels! Beginnen ze bij jou ook al te komen? Kijk jij ook zo uit om de dikke truien van jouw kleintje te verruilen voor zwierige rokjes, jurkjes en korte broekjes?  En verlang je nu al naar die welverdiende zonnige weekenden met je gezin? Geef je over aan de allereerste lentekriebels en laat je onderdompelen in de nieuwe Shoesme kinderschoenen trends van lente/zomer 2020. Want de Shoesme collectie voor komend seizoen belooft ook deze keer weer een feestje te worden voor eindeloos speelplezier. Lang leven het buitenspelen!

Tropical paradise

Gek op felle kleuren? Dan is de vrolijke kinderschoenen trend echt iets voor jouw kleintje. Tropical Paradise is een mix van kleuraccenten voor een zinderende zomer. Lekker buiten spelen met toffe en stoere sneakers en sandalen in felroze, gele, oranje, blauwe, groene neon kleuren accenten. De sneakers hebben een goede stootneus en de sandalen hebben een leren voetbed zodat de kleintjes heel lang en lekker door kunnen spelen. En één ding is zeker; met de neon trend geef je de outfit van je kleintje een enorme boost!

trend felle neon kleuren

Beestenboel

Slang, luipaard, panter, zebra of croco. Het maakt niet zoveel uit wat voor dierenprint je aan de voeten van je kleintje schuift, het is allemaal even on trend. Qua model is er ook genoeg te kiezen, van sneakers tot sandalen: het is allemaal voorzien van een beestachtig lekkere print met oog voor detail en afgestemd op iedere fase van een kindervoetje.

trend dierenprint schoenen

Beach vibes

Let’s go to the... beach! Of haal dat ultieme strandgevoel naar je eigen huis & tuin. Hoe? Met de Shoesme sandalen collectie voor klein en groot in felle kleuren en beestachtige prints. En als het weer even meezit lopen ze zo het hele voorjaar en de zomer op hun zonnige sandaaltje. Alle sandalen zijn voorzien van klittenbandsluiting en de bandjes en toplagen van de voetbedden zijn gemaakt van leer of natuurrubber. Hierdoor gaan de bandjes niet zweten en krijgt je kleintje geen stinkvoetjes. Zo kan jouw kleintje naar hartenlust buiten spelen deze zomer!

trend sandalen

Het zonnestraaltje in huis

Laat je kleintje volop stralen in zilveren, gouden, fluor of koraalrode schoenen en sandalen. Met deze schoenen en sandalen maakt jouw kind helemaal de blits. En zo’n vrolijke en stralende schoen of sandaal heeft zo zijn voordelen. Zo tover je niet alleen een glimlach op het gezicht van je kind, maar een basic outfit kan je al gauw opleuken met een opvallende schoen of sandaaltje. En is jouw kindje gegarandeerd het zonnestraaltje in huis!

Sporty chic buitenspelen

Met de Shoesme sneaker collectie komt jouw kleintje niet alleen stijlvol en sportief voor de dag, maar kunnen ze er ook uren op spelen, rennen en wandelen. Lage modellen wisselen elkaar af met leuke canvas-, dierenprints en toffe details in subtiele neon- en goudkleuren voor jongens en meiden. Bijna alle modellen hebben een handige ritssluiting, een stevige rubberneus en een orthopedisch voetbed voor extra ondersteuning bij het lopen, rennen en spelen. Trek je kind ook deze zomer weer lekker in een paar hippe Shoesme sneakers want deze mogen zeker niet ontbreken in de garderobe van je kind!

trend sneakers

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Houd onze website dan begin maart in de gaten! Wil je als allereerste op de hoogte zijn wanneer de nieuwe collectie online verkrijgbaar is? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!