Wanneer er een nieuw seizoen aanbreekt, betekent dit een nieuwe collectie met uiteraard: nieuwe kinderschoenen trends! Tijd om de schoenencollectie van jouw kleintje eens onder de loep te nemen. We vertellen graag met welke kinderschoenen trends van de zomer 2023 jouw kindje gegarandeerd zal shinen.

Een feestje aan je voeten met metallic

Wanneer je het over shinen hebt, denk je aan metallic. Wij zijn dol op deze trend, want met een paar metallic schoenen is het gegarandeerd een feestje aan je voeten! Onze collectie is flink uitgebreid met metallic schoenen. Van shiny sneakers tot aan shiny sandalen of een schoen met een subtiel, metallic detail, je vindt het allemaal. Daarnaast houden de meeste kids wel van glimmende materialen, dus maak je jouw kindje nog eens extra blij met die glimmende schoen!

Shoesme gouden metallic hoge sneakerBabyproof gouden metallic schoentjeShoesme zilveren sneaker metallicRoze metallic bn sneaker

Opvallende en grove zolen

Een trend die niet onopgevallen is gebleven: opvallende, grove zolen! Een grove zool met leuke prints en kleuren, scoort helemaal goed dit seizoen. laten wij nu net een supertoffe nieuwe collectie hebben gelanceerd. Namelijk het stoere merk: BARST!. Deze sneakers hebben ieder een uniek design op de zool. Van een panterprint tot aan alle kleuren van de regenboog, met deze schoenen laat jouw kind een echte in- en afdruk achter!

BARST! sneaker beige-goud

Hotter dan hot: sandalen

Een erg fijne trend voor het warme weer: sandalen! We zien ze in allerlei verschillende stijlen voorbij komen. Basic sandalen, shiny sandalen, sandaaltjes met een leuke print, ze zijn allemaal trending. Printjes zoals bloemetjes, hartjes en stipjes zijn ook niet weg te denken. Naast dat deze printjes hip zijn, zijn ze ook nog eens mega schattig! Met een paar sandalen kan jouw kindje deze zomer dus gegarandeerd stralen.

Shoesme sandalen Shoesme roze bloemetjesprint sandaalShoesme groen met grijze sandaal

Lieve teddy sneakers

Deze trend is echt te lief! Je ziet ze steeds vaker voorbij komen: de populaire teddy sneakers. De teddytrend zien we al een tijdje terug in de modewereld. Eerst in meubels, daarna in kleding en nu ook in schoenen. En dan vinden wij leuk! Daarom hebben we hoge en lage teddy modellen toegevoegd aan onze zomercollectie. Deze fluffy sneakers scoor je in beige of een schattige roze kleur. Welke meid zien wij binnenkort lopen op deze lieve sneakers?

Shoesme teddy sneaker Shoesme roze lage teddy sneaker

Sneakers met pasteltinten

Harde kleuren, metallic en prints, het is natuurlijk allemaal hip deze zomer, maar de pasteltinten blijven ook zeker populair. Al een tijdje zijn de zachte kleuren een trend, maar gelukkig zet deze trend nog even door in de zomer 2023. In onze nieuwe zomercollectie vind je grove, kleurrijke sneakers, maar ook casual modelletjes in een vrolijk kleurtje!

Shoesme Pastel schoen Shoesme schoen met groen detailShoesme roze pasteltinten schoenShoesme beige-witte basket sneaker

Printjes, kleuren en stoere dieren

Gek, gekker, gekst: onze Go Banana's collectie! Hippe printjes, te gekke kleuren en stoere dieren: helemaal in. Wenst jouw dochter al een tijdje een sneaker met een alpaca? Hebben we! Of wil jouw stoere jongen een schoen met een krokodil, maar lijkt dit een onmogelijke opgave? Zeker niet, want die hebben we ook!

Go Bananas krokodilGo Bananas alpacaGo Bananas haai

Blijf op de hoogte

Wij delen dagelijks de leukste inspiratie, nieuwtjes en tips via onze socials. Op de hoogte blijven? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan onze homepagina.