Kinderfysio Anne Pauw schreef in haar eerste blog over hoe het lijf van je kindje zich klaarmaakt om te gaan lopen.  Haar tweede blog voor Shoesme ging over het ontwikkelen van het lopen en wanneer een kindje toe is aan de eerste schoentjes. Is je kindje toe aan de eerste schoentjes? Dan is het belangrijk om te weten welke eisen er aan goede eerste schoenen moeten worden gesteld. Dit zie je in de vlog die Anne voor Shoesme heeft gemaakt.

Wil jij weten waar je op moet letten bij het uitzoeken van de eerste schoentjes voor jouw stappende kleintje? Kijk mee naar de vlog waarin kinderfysio Anne Pauw het je laat zien:

n.b. de winactie uit deze vlog is inmiddels afgelopen.

Eerste schoentjes van Shoesme

Wil jij nog wat meer informatie over de eerste schoentjes van Shoesme? Lees dan hier al onze informatie over deze soepele stappers voor jouw kleintje.

Goede eerste schoentjes

Helemaal overtuigd en wil je meteen gaan shoppen? Hier vind je alle eerste schoentjes van Shoesme.

Via de productdetailpagina kun je van alle schoentjes de verkooppunten vinden. Super handig als je de schoentjes eerst even in het echt wil zien. Wil je je laten adviseren over de maat of pasvorm voor jouw kleintje? Ook dan is het aan te raden om een Shoesme verkooppunt te bezoeken.

______________________________________________________________________________________________________

Mijn naam is Anne Pauw en ik werk als Kinderfysio en heb mijn eigen blog waar ik over baby’s en kinderen schrijf. Ik schrijf over de ontwikkeling per maand maar ook over aandoeningen of problemen die je tegen kunt komen in de ontwikkeling van kinderen. Neem gerust een kijkje op Annepauw.nl.