Ben je op zoek naar leuke sandalen voor je zoon of dochter? Profiteer dan nu van de Shoesme  sandalen-actie: ontvang tijdelijk een gratis zonnebril bij aankoop van een paar sandalen. Het gaat om een kinderzonnebril die super leuk is voor zowel jongens als meisjes. Met Shoesme sandalen zijn dus niet alleen kleine voetjes helemaal zomer-proof, ook de ogen zijn beschermd tegen UV-straling. Deze sandalen-actie loopt t/m 30 april 2019 of zolang de voorraad strekt.

Gratis zonnebril bij aankoop van Shoesme sandalen

Ruime keuze voor klein en groot

De Shoesme sandalencollectie bestaat uit ruim 70 modellen voor meiden en jongens. Hiermee heeft Shoesme voor iedere voet en iedere smaak de perfecte sandaal. Shoesme sandalen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor eerste stappertjes en gaan tot maat 35 voor stoere avonturiers. Twijfel je welke sandaaltjes het meest geschikt zijn voor jouw zoon of dochter? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor een advies op maat.

Lees ook onze blog over alle verschillende modellen in onze sandalencollectie en vind zo de sandaal die bij jouw kleintje past!

Shoesme sandalen voor jongens en meiden, nu met gratis kinderzonnebril

De sandalen-actie is geldig in de Shoesme webshop, bij de vier Shoesme Brandstores en bij een aantal Shoesme premium dealers: Nijhof Schoenen in Hengelo Dulcie Moonen Kinderschoenen in Rosmalen Flip Schoenmode in Enschede EM Kids in Eindhoven Land Schoenmode in Zuidhorn

Shoesme meisjessandalen BI8S092-G nu met gratis zonnebril