De eerste stapjes van jouw kleintje blijft een onvergetelijk mijlpaal! Ben jij voor de eerste schoentjes geslaagd met een paar Shoesme Babyproof stapschoentjes? Leg dan de eerste stapjes van jouw kleintje vast! En je maakt direct kans op een paar vervolgschoentjes uit de BabyFlex-collectie!

De winactie

  • Tag Shoesme in jouw post of story via Instagram of Facebook
  • Iedere maand kiest Shoesme 3 lucky winners!
  • Er zijn actievoorwaarden van toepassing

Eerste schoentjes

De eerste schoentjes zijn een bijzondere aankoop. Niet alleen is het een belangrijke mijlpaal, de voetjes van je baby hebben de beste ondersteuning nodig. Babyvoetjes bestaan namelijk uit kraakbeen en vet. De botstructuren worden pas in het eerste jaar gevormd. Omdat babyvoetjes bestaan uit kraakbeen, kunnen ze gemakkelijk vervormen als de voetjes niet op de juiste manier verzorgd worden. Daarom zijn goede schoenen voor de allereerste stapjes ontzettend belangrijk.

Goede babyschoenen hebben een flexibele zool, zodat ze goed meebewegen met de voetjes van je kindje. Dit is erg belangrijk voor een goede ontwikkeling en afwikkeling van de voetjes. Alle shoesme babyschoenen hebben een flexibele zool, uitneembaar voetbed, extra verstevigde hielen voor een goede loophouding en zijn volledig van leer. De eerste stapschoentjes worden handgemaakt in Portugal. Naast dat de schoentjes gezond en verantwoord zijn voor de voetjes, heeft Shoesme ook een hele uitgebreide hippe babyschoenen collectie!