Kim test Shoesme extreme flex eerste loopschoenen samen met haar dochtertje van 1,5 jaar. Ben je benieuwd wat ze van deze eerste loopschoenen vinden?

Shoesme eerste loopschoen What's on mama's mindHet is lente, dat hebben we de afgelopen dagen goed gemerkt. Het zonnetje kwam geregeld door en het was echt weer tijd voor nieuwe schoenen. De winterkleding mag weer naar de zolder en de zomercollectie mag de lege ruimte in de kasten gaan opvullen.

De zomercollectie van Shoesme is weer om van te smullen. Prachtige, fleurige en vrolijk schoentjes.

 

Eerste loopschoenen

Mijn dochtertje straalt ook weer op haar mooie blauwe eerste loopschoenen. Ze is nu 1,5 jaarWhat's on mama's mind eerste loopschoen oud en loopt sinds haar eerste verjaardag. Deze schoen past uitstekend bij de fase waarin zij nu zit. Het is een schoen uit de Extreme Flex®-collectie die is gemaakt voor de meisjes die de eerste stapjes al hebben gezet en onder de knie hebben. Deze eerste loopschoenen hebben een extreem flexibele zool, waarmee de voetjes beter worden afgewikkeld en kinderen goed leren lopen.

Het is geen makkelijke keuze om uit de collectie van Shoesme de mooiste schoenen te kiezen. Er is zoveel moois, ga je voor roze of blauw, ga je voor bloemetjes of glitters? Lastig hoor!
Een voordeel van schoenen kopen bij Shoesme is dat je goed kunt kijken naar de ontwikkeling van jouw kleintje en daarbij de juiste schoenen kunt uitzoeken. Er is voor iedere fase de perfecte schoen.

De schoentjes van mijn dochtertje zijn wat steviger dan de babyschoentjes die ze hier voor had. Het leer is nog altijd soepel en de schoenen flexibel, maar het biedt net wat meer steun.

Blauwe loopschoenen vol glitters

Flexzool eerste loopschoen What's on mama's mindVoor mijn dochtertje hebben we toch een keuze kunnen maken. Het werden deze mooie blauwe eerste loopschoenen vol glitters (zie de foto's). Mijn dochtertje vindt ze prachtig en loopt er erg goed op. Ook ik vind ze mooi en ben blij dat het weer mee zit en ze ze dus veel kan dragen. De schoentjes zijn uitgevoerd in een mooie donkerblauwe kleur, geheel in leer met op de veterband shiny details. De zijkant is voorzien van een tekening met glittertjes. Doordat er ritsjes in zitten trek je ze ook nog eens makkelijk aan en uit, ideaal.Het maakt haar zomerse outfits helemaal compleet.

Loopt je dreumes nog niet zelfstandig of gaat het afwikkelen van de voeten nog niet zo goed? Dan is het wellicht nog te vroeg voor deze en gaat het stappen misschien beter op BABY-PROOF® Smart schoentjes voor de eerste stapjes.

Kim is mama van een zoon (jan '14) en een dochter (okt '15) en blogt op haar eigen blog whats on mama's mind over haar favoriete webshops, producten, fashion, uitjes en nog veel meer. Als 'Shoesme Ambassadeur' zie je Kim hier vaker terugkomen met leuke artikelen over haar ervaring met Shoesme schoenen.