Het is je vast niet ontgaan dat Shoesme dit voorjaar maar liefst drie elektrische Babboe bakfietsen ter waarde van €2399,-  weggeeft! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een paar prachtige Shoesme baby- of kinderschoenen, een Shoesme rugzak of een paar regenlaarzen van Shoesme kopen. Met de kraskaart met unieke code die je bij je aankoop ontvangt, maak je na deelname op Shoesme.nl/win automatisch kans.

Uit alle deelnemers die in maart meededen aan de actie is de eerste winnaar gekomen. Irma Wuite uit Nibbixwoud kocht bij kinderschoenenwinkel Moby-Bo in Hoorn een paar Shoesme BABY-PROOF® eerste stapschoentjes voor haar dochtertje Danae. Haar code bleek deze maand de winnende code!

Prijsuitreiking bij Moby-Bo

Op 10 april heeft Shoesme de prijs uitgereikt bij Moby-Bo, waar Irma de winnende kraskaart bij haar aankoop had ontvangen. Irma was met haar twee dochters en moeder naar de winkel gekomen om de Babboe bakfiets in ontvangst te nemen. Uiteraard konden confetti, ballonnen, bloemen en taart bij dit feestje niet ontbreken! Na een testritje werd nogmaals bevestigd wat we al wisten, zo'n bakfiets is ideaal om twee kinderen tegelijk te vervoeren en door de elektrische trapondersteuning ga je als een speer!

[caption id="attachment_1068" align="aligncenter" width="1800"]Babboe bakfiets winnaar Winnares Irma met haar dochters en de dames van Moby-bo[/caption]

Blije winnares Irma; "Ik ontving een mail van Shoesme met als onderwerp 'Winnaar elektrische Babboe bakfiets by Shoesme' en ik dacht dat het spam was. Ik heb natuurlijk gelijk contact opgenomen met Shoesme en toen bleek dat ik écht de winnaar was kon ik het nog niet geloven. Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. Toen heb ik mijn vriend en vervolgens mijn moeder gebeld en gezegd dat er iets ergs was gebeurd. Ze schrokken, maar ik bedoelde iets erg leuks! Want ik ben echt super blij en kan niet wachten om lekker met de meiden in de bakfiets erop uit te gaan!"

[caption id="attachment_1073" align="aligncenter" width="1800"]Testrit op de Babboe bakfiets Testrit op de gewonnen Babboe bakfiets[/caption]

Ben jij de volgende winnaar van een Babboe bakfiets?

Wil jij net als Irma zo'n gave Babboe bakfiets winnen om samen met je kindjes op stap te gaan? Shop dan snel een paar Shoesme kinderschoenen en doe met jouw unieke actiecode mee op shoesme.nl/win. Je kunt deze maand nog meedoen t/m 30 april. Begin mei maken we bekend wie de tweede Babboe bakfiets heeft gewonnen. Wij duimen voor je!