De scholen zijn alweer begonnen, enkele kinderen zijn alweer ruim een maand aan de slag. Zo ook mijn kinderen. Althans, mijn zoontje, hij zit in de kleuterklas. Mijn dochtertje gaat dan naar het kinderdagverblijf. Op school hebben we twee soorten schoenen voor de kinderen. Binnen- en buitenschoenen.

Sneakertjes om lekker op te spelen

shoesme sneaker

Binnenschoenen zijn bij voorkeur makkelijke instapschoenen. Zoals deze mooie nieuwe sneakertjes. Die kan je kleuter zelf makkelijk aantrekken en er hoeven ook nog geen veters gestrikt te worden. Ze helpen zichzelf met het klittenband.

De Shoesme sneakers zijn superstoer, maar ook nog eens goed voor de voetjes. Dankzij een orthopedisch voetbed, dat zorgt ervoor dat je kind toch genoeg steun heeft in de schoen. Dat vind ik zelf erg belangrijk, veel sneakers zijn vrij slap en minder goed voor de voeten. Terwijl mijn zoontje hier dus minimaal 5 dagen per week op loopt, op school. De sneakers zijn er naast blauw ook in het grijs en zwart.

Regenlaarsjes voor buiten

Voor buiten hebben we vrijwel altijd regenlaarsjes mee. Maar toen het heel warm was, toen droegen ze sandalen. De regenlaarsjes werden in de winter gevoerd met de handige fleecesok, die er in kan. Nu het wat warmer is, dan gaan er gewoon zomerse sokjes onder. De regenlaarsjes van Shoesme zijn van rubber. De kinderen hebben geen last van zweetsokken in de laarsjes en kunnen en heerlijk in spelen, zonder dat ze stuk gaan.

regenlaars

Bij ons in de wijk is het ook alweer prettig om de laarsjes aan te doen, als we er even op uit gaan voor een wandeling. De nieuwbouwhuizen bij ons in de straat zijn bijna af, het werkverkeer zorgt echter nog voor genoeg zand en modder (als er een bui is geweest). Regelmatig maken we even een wandeling. Ze hadden hier vol lol, samen op de fiets.

regenlaars shoesmeDe rubberen regenlaarsjes van Shoesme zijn er in veel verschillende kleuren en met leuke dessins, voor zowel jongens als meisjes. Wij gaan weer lekker in de plassen stampen.

De rugzak hierboven is uit de nieuwe rugzakkencollectie van Shoesme. Een superfijne rugzak, met genoeg ruimte voor een broodtrommel, drinkbeker en bakje met fruit en daarnaast nog alle tekeningen of een reserve outfit.

Veel plezier weer op school en met het uitzoeken van nieuwe schoenen uit de najaarscollecties!

Kim is mama van een zoon (jan '14) en een dochter (okt '15) en blogt op haar eigen blog whats on mama's mind over haar favoriete webshops, producten, fashion, uitjes en nog veel meer. Als 'Shoesme Ambassadeur' zie je Kim hier vaker terugkomen met leuke artikelen over haar ervaring met Shoesme schoenen.