Vanaf 13 februari staat de zomercollectie op Shoesme.nl. Je kunt dan direct jouw favoriete kinderschoenen shoppen in de webshop of via de verkooppuntenzoeker een winkel zoeken bij jou in de buurt.

Shoesme nieuwe collectie voorjaar 2019

Collectie voorjaar-zomer 2019

De zomercollectie is weer helemaal Shoesme. Speelse prints, fantastische details, fijne kleuren of een combinatie daarvan, maken dat je spontaan zin krijgt in de zomer. Ook aan de neutrals is gedacht. Dus ook als je op zoek bent naar een effen schoentje dat makkelijk combineert met alle kleren van je kleine, dan kun je dit voorjaar zeker slagen bij Shoesme!

[gallery size="medium" ids="1751,1753,1752"]

De uitlevering is begonnen

Wij zijn niet de enigen die zin hebben in het voorjaar! We krijgen al veel vragen over wanneer de zomercollectie verkrijgbaar is. De uitlevering is begonnen, wat wil zeggen dat er iedere week nieuwe artikelen aan de Shoesme verkooppunten geleverd worden. Niet alles wordt in een keer geleverd. De verkooppunten bepalen zelf wanneer ze de nieuwe collectie in de winkel plaatsen. Om teleurstellingen te voorkomen kun je het beste even naar jouw favoriete verkooppunt bellen om te vragen of de Shoesme collectie al binnen is.

Shoesme voorjaarscollectie

Vanaf 13 februari staat de voorjaarscollectie online op Shoesme.nl. Je kunt dan direct jouw favoriete modellen shoppen in de webshop of een verkooppunt van deze schoenen zoeken bij jou in de buurt.

[gallery size="medium" ids="1755,1754,1756"]

Nog heeeel even geduld dus, maar geloof ons, het is het wachten meer dan waard! :-). Op Facebook en Instagram zullen we komende weken alvast wat previews plaatsen. Dus ben je benieuwd naar de nieuwe Shoesme voorjaarscollectie, kijk dan snel op onze social media.

Shoesme Originals het gehele jaar door verkrijgbaar

Zijn de schoenen versleten of te klein en hebben jouw kids NU nieuwe schoenen nodig? Kijk dan eens bij de Shoesme Originals voor baby's, jongens en meisjes. Deze baby- en kinderschoenen hebben we altijd op voorraad. Deze bestsellers zijn geschikt voor ieder seizoen en kun je daarom gedurende het jaar bij Shoesme krijgen. Hetzelfde geldt voor Shoesme regenlaarzen en rugzakken. Ook deze leuke accessoires kun je altijd op Shoesme.nl shoppen!

[gallery size="medium" ids="1759,1758,1760"]