Sinterklaas is weer in het land en de feestelijke decembermaand staat voor de deur! Bereid je voor op de feestdagen met de leukste decembercadeaus voor kinderen. Shoesme heeft verschillende leuke cadeaus voor baby's en kinderen. Voor alle Shoesme cadeaus geldt; op werkdagen voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Ook kun je je cadeaus in de avond laten bezorgen of ophalen bij een PostNL punt naar keuze. Dus ook voor last-minute decembercadeaus kun je bij Shoesme terecht!

Sinterklaascadeaus voor kinderen

Sinterklaascadeaus van Shoesme zijn niet alleen leuk, maar ook erg praktisch. Zo hebben we babyslofjes die de voetjes van de allerkleinsten lekker warm houden en beschermen. Voor kids die naar de opvang of basisschool gaan is een Shoesme rugzak ideaal. Zoek je een een cadeau voor een kindje dat dol is op stampen in de plassen, rennen door de modder en het liefst altijd op regenlaarsjes loopt? Dan moet je echt eens kijken naar de Shoesme regenlaarzen!

Decembercadeaus onder de €30,-

Voor ieder kindje zit er dus wel iets leuks tussen de sinterklaas- en kerstcadeaus van Shoesme. En wat nou het leukste is van alles; al deze decembercadeaus zijn geprijsd onder de €30,-. We lichten een paar leuke decembercadeaus voor je uit, dus lees snel verder om te zien of er iets voor jou bij zit.

Babyslofjes voor warme voetjes

[gallery columns="2" size="medium" ids="1661,1660" orderby="rand"]

Shoesme heeft verschillende modellen en kleuren babyslofjes in de collectie. Ga voor lekker warme leren slofjes met een comfortabele katoenen sok of shop een laag veterslofje met de looks van een schoentje. Shoesme babyslofjes worden geleverd in een mooie giftbox die ook erg leuk is als bewaardoos van de eerste slofjes of schoentjes.

Regenlaarzen in 7 vrolijke kleuren

Shoesme decembercadeaus regenlaarzen

Shoesme regenlaarzen zijn een perfect decembercadeau. Ze zien er namelijk niet alleen heel erg leuk uit, door de gratis meegeleverde fleecesokken zijn ze ook nog eens lekker warm. Draag de rubberlaarzen met deze fleecesokken en je regenlaarzen zijn omgetoverd tot snowboots!

Kinderrugzakken voor jongens en meisjes

Shoesme decembercadeau rugzak

Wist je dat Shoesme naast baby- en kinderschoenen ook een uitgebreide kinderrugzakken collectie heeft? Je kunt kiezen uit stoere rugtassen met blauwe en groene camouflageprints of girly rugtassen met bloemen, glitters en hartjes. De keuze is reuze!

Gepersonaliseerde babyschoentjes

Shoesme gepersonaliseerde zooltjes

Bij aankoop van een paar Shoesme babyschoenen kun je ze voor €11,95 laten personaliseren en ontvang je ze in een mooie cadeauverpakking. Maak de eerste schoentjes nog specialer met de naam van je kleintje! De naam en geboortedatum worden gedrukt op het BABY-PROOF® Smart binnenzooltje, waardoor het extra leuk is om de schoentjes waar je kleintje op heeft leren lopen te bewaren. Ook super leuk als kraamcadeau!

Shoesme cadeaubon

Shoesme decembercadeau cadeaubon

Kun je echt niet kiezen uit alle cadeaus of weet je de juiste maat van de ontvanger niet? Dan biedt de Shoesme cadeaubon uitkomst! Verkrijgbaar in €25,- en €50,-. Zo kan de ontvanger zelf een cadeau uitkiezen. Het enige dat jij hoeft te doen is een keuze te maken uit de cadeaubon met leuke stipjesprint of de dino-print.  Ideaal toch?!