Met Shoesme aan je voeten ben je dit najaar helemaal on trend. Of je nou kiest voor Urban skydive boots of super gave westernlaarzen; pak een matchende Shoesme rugzak mee en je steelt gegarandeerd de show op het schoolplein!

De najaarscollectie van Shoesme is geïnspireerd op verschillende thema’s, die je terugziet in kleuren, vernieuwende prints en materialen en grappige accenten. Want Shoesme is dol op details. Speelse embroidery, dip-dye zolen, gekleurde flosjes en Shoesme stamps laten zien dat de collectie niet alleen super hip is, maar ook tot in de kleinste details is uitgedacht en afgewerkt voor iedere doelgroep.

De eerste stapjes in het najaar

Sinds de introductie van BABY-PROOF® Smart in 2013 hebben al duizenden kindjes hun eerste stapjes gezet op deze comfortabele eerste schoentjes. De zorgvuldig uitgewerkte eigenschappen, waaronder het flexibele en tevens veilig geteste antislipzooltje, liggen aan de basis van het succes. Aan het origineel hoeft dan ook niets veranderd te worden, maar om binnen dit concept te blijven vernieuwen komt Shoesme ieder seizoen met nieuwe modellen en verrassende combinaties van materialen en details.

Shoesme BABY-PROOF® Smart - speciaal voor de eerste stapjes

Zo brengt Shoesme naast de BABY-PROOF® Smart Originals ook een aantal blikvangers voor zowel jongens als meisjes die dit najaar hun eerste stapjes gaan zetten. Neem de halfhoge sneakers met sportieve stripings en rubberneus of de babysneakers met pailletjes. Bij deze schoenen is het niet de vraag óf je voor BABY-PROOF® Smart kiest, maar wélke je kiest.

Urban Skydiver

Voor echte thrillseekers brengt Shoesme het thema Urban Skydiver. Van parachutestof op sporty Extreme Flex® loopschoenen tot gewaagde skydive prints en badges op Urban klittenbandboots. Val je voor deze schoenen dan weet je dat het met de kwaliteit wel goed zit. Urban Skydiver zie je ook terug op de nieuwste collectie Shoesme rugzakken, met prints, badges en een uittrekbaar sleutelkoord. Met deze items hoef je niet uit een vliegtuig te springen om super cool te zijn.

Shoesme Urban Skydiver

Midnight garden

Prints om bij weg te dromen zie je terug op de voering van de Silhouet laarzengroep. En niet alleen de buitenkant is leuk; het hart van ieder meisje gaat sneller kloppen bij het zien van de romantische fantasieprints met bloemen en poezen op de voering. Val je meer op de buitenkant? Dan zijn de verschillende laarzen met rode, roze en glitterhartjes op de schacht zeker liefde op het eerste gezicht!

Shoesme Midnight garden

Yeeee-haaaa! Laarzen om wild van te worden

Voor echte cowgirls zijn Shoesme westernlaarzen dit najaar een absolute musthave. De laarzen zijn versierd met prints van cactussen, pauwenveren en tijgers. Ook de laarzen met een ponyhair schacht en sterren zijn eyecatchers om wild van te worden, dus dat wordt nog moeilijk kiezen! Ook steekt Shoesme de paardrijlaars in een nieuw jasje. Geïnspireerd op de Zuid-Amerikaanse gauchos brengt Shoesme een nieuwe collectie hoge laarzen van geschuurd suède met fijne sierstikels. Dus trek je laarzen aan, spring op je paard en ga op avontuur!

Shoesme Westernlaarzen

Urban gypsy

Shoesme houdt van details en dat zie je dit najaar onder andere terug in de bijzondere combinaties op laarzen en veterboots. Hierbij is het nonchalante van de hippie-look gecombineerd met chique details. Rijk versierde schachten trekken je aandacht door de bandjes met ponyhair, metallics, studs, sterren en speelse gekleurde flosjes.

Shoesme Urban Gypsy

Too cool for school

Met een Shoesme rugzak zijn jongens en meiden absoluut too cool for school! Want alweer de derde rugzakkencollectie van Shoesme bestaat uit echte musthaves. De gymspullen, broodtrommel of logeerspullen passen met gemak in een stoere rugzak van parachutestof met uittrekbaar sleutelkoord. Met een te gekke LOVE rugzak kun je rekenen op steelse blikken op het schoolplein, want wie wil er nou geen roze, zilveren of blauwe rugzak met glitters, bloemen én metallic?

Shoesme rugzakken

De najaarscollectie staat vanaf 16 augustus op onze website. Een deel van de collectie is te koop op Shoesme.nl, maar per model kun je ook direct het dichtstbijzijnde verkooppunt  of een webshop met jouw favoriete schoenen kunt vinden!