Brrrr, nu de temperaturen dalen en de eerste vorst een feit is, wordt het tijd om je huis, garderobe én schoenencollectie winter-proof te maken. De verwarming gaat aan, t-shirts zijn omgeruild voor warme truien en de sandalen kunnen definitief de kast in. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je kids. Want koude kindervoetjes, daar wordt natuurlijk niemand blij van. Ben je nog op zoek naar een paar comfortabele en bont gevoerde kinderschoenen, lees dan gauw verder. Shoesme heeft het dit najaar namelijk lekker bont gemaakt.

Een bont gezelschap

Er is veel aandacht besteed aan comfort en functionaliteit. De heerlijke warme babyschoenen en gevoerde kinderlaarsjes sluiten gemakkelijk door middel van ritsen en/of klittenband. Met deze bont gevoerde modellen voor jongens en meiden krijgen wintertenen geen kans. Uiteraard hebben wij bij het ontwikkelen van deze schoenen gebruikgemaakt van zogeheten 'Faux Fur' voeringen en natuurlijk niet van echt bont! De warme laag in de schoentjes is gemaakt van 100% imitatiebont.

Bont gevoerde kinderschoenen voor klein en groot

Koude voeten, kun je je iets vervelenders voorstellen? En als ze eenmaal koud zijn worden ze maar moeilijk weer warm. Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt zeker voor koude voeten. Daarom heeft Shoesme lekker warm gevoerde schoenen ontworpen voor alle kinderen. Ben je op zoek naar babyschoentjes met bont voor je kleintje die de eerste stapjes zet? Wil je een stoere klittenbandschoen met bont-omslag voor jouw stoere zoon? Of liever een hoge warme laars voor je kleine dame in de dop, waarmee ze niet alleen warm, maar ook stijlvol voor de dag komt?

Shoesme heeft het lekker bont gemaakt

Deze winter kun jij kiezen uit de leukste warm gevoerde schoenen in maat 18 t/m 35. Zowel voor jongens als voor meiden heeft Shoesme verschillende leuke en warme modellen in de collectie. We lichten 5x bont gevoerde baby- en kinderschoenen uit de Shoesme wintercollectie voor je uit:

1. Babybont

Deze babyschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes van jouw kleine meisje. Dit model is voor het najaar uitgevoerd met een lekker warme bontvoering. Zelfs het uitneembare voetbedje is lekker warm gevoerd. Dit model is verkrijgbaar in taupe, zwart, donkerblauw en zilver in maat 18 t/m 22. Daarnaast is het model ook verkrijgbaar met een leren voering.

Bontgevoerde babyschoenen

2. Bont veterboots

Klaar voor de winter is je boy in deze bruine leren boots met dikke witte zool en lekker warme bontvoering! Ze zijn verkrijgbaar in maat 24 t/m 41. Deze serie bestaat uit een heleboel toffe kleuren en prints, ook voor stoere meiden!

bontgevoerde veterboot

3. Gevoerde kinderlaarsjes

Deze leren Crêpe Original meidenlaarsjes met soepele zool van 100% natuurrubber, zijn vanbinnen gevoerd met een lekker warm en zacht nepbontje. Lekker basic, maar ook lekker warm. Deze laarsjes zijn ook verkrijgbaar in donkerbruin in maat 24 t/m 35.

crepe laarsje met bontvoering

4. Boys klittenbandboots met bontomslag

Deze stoere en heerlijk warme klittenbandbootie is een echte musthave voor de winter. Uitgevoerd in bruin gladleer en suède met rode details. Door de handige klittenbandsluiting zijn deze schoenen super eenvoudig aan en uit te trekken. Het bovenste deel van de boots en de tong zijn bontgevoerd. Sla de bontvoering om voor een super stoere look! De Urban boots zijn verkrijgbaar in maat 20 t/m 32.

Urban klittenbandboots met bontomslag

5. Bonte beestenboel

Deze super leuke panterprint veterschoentjes uit de Shoesme Babycrêpe collectie zijn tot aan de tenen gevoerd met lekker warm nepbont. De buitenkant is afgewerkt met ponyhair met hippe panterprint. Ander kleurtje? Ze zijn er ook met een roze of groene panterprint  of zebraprint, in maat 19 t/m 24.

Veterschoen met panterprint en nepbont

Shop jouw bont gevoerde kinderschoenen bij Shoesme

Krijg jij het ook zo lekker warm van het bekijken van deze schoenen met imitatiebont? Shop hier de gehele collectie schoenen met bontvoering en zorg dat jullie winter-proof zijn! Wil je de schoenen graag in de winkel bekijken en eerst even passen, zoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt via de verkooppuntenzoeker op de schoenenpagina of in het verkooppuntenoverzicht.