Babyslofjes die wel blijven zitten

De voetjes van je kleintje wil je natuurlijk lekker warm inpakken tegen de kou. Zo blijven de teentjes in de box of wandelwagen altijd lekker warm en zijn ze goed beschermd. Maar door het getrappel met de voetjes gaan babyslofjes gemakkelijk uit. Hierdoor blijf je ze bezig om ze telkens opnieuw aan te trekken en is er zelfs een kans dat je een slofje verliest zonder dat je het merkt. Vervelend! Gelukkig heeft Shoesme hiervoor een oplossing voor bedacht.

BABY-PROOF Soft babyslofjes trappelt je kleintje niet uit

BABY-PROOF® Soft is een unieke combinatie van een zacht leren slofje met een katoenen sok. Het sokje is naadloos gebreid en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het slofje is voorzien van een schattige sterrenprint en heeft een antislip voetvlak. Door het elastiek op de voorvoet sluiten de slofjes goed aan op de wreef, blijven ze stevig aan de voetjes zitten en zijn ze niet uit te trappelen. Bekijk het babyslofjes assortiment.

babyslofjes die aanblijvenbabyslofjes die aanblijven

Hoe trek je de babyslofjes gemakkelijk aan?

Ten opzichte van slofjes met een veter- of klittenbandsluiting, die volledig te openen zijn, kan het zijn dat BABY-PROOF® Soft in het begin wat lastiger aangaat. Het elastiek is nog wat stug en het is even wennen voor zowel papa en mama als voor je kleintje om de slofjes aan te doen. De eerste reactie van een baby die nog nooit een slofje of schoentje aan heeft gehad is dat ze een soort vuistje maken van het voetje. De teentjes grijpen samen, waardoor het voetje minder makkelijk in het slofje schuift. Na een aantal keer dragen wennen baby's hieraan en gaat het aantrekken van de slofjes al veel makkelijker!

Om het aantrekken wat makkelijker te laten verlopen geven we hieronder een aantal tips:

babyslofjes aantrekken

  1. Wikkel de katoenen sok helemaal naar beneden, zodat de opening goed vrij is.
  2. Rek met twee handen het slofje én het elastiek zo ver mogelijk open en schuif het slofje over het voetje.
  3. Zodra de teentjes in het slofje zitten trek je het slofje over de hiel.
  4. Trek aan het lusje op de hiel om de hak goed onderin het slofje te krijgen en rol of vouw de sok tot de gewenste hoogte omhoog.

1 artikel(en)

Toon filters Sorteren

1 artikel(en)