Een traditie: BABY-PROOF® Smart collectie

Onze BABY-PROOF® Smart collectie is een echte traditie. Deze collectie is al zo oud als het merk Shoesme. Hier zijn we ooit mee begonnen, groot mee geworden en al ontelbare baby's hebben op deze collectie leren stappen en lopen. In de loop van de jaren hebben we deze productgroep constant verbeterd.

De allereerste schoentjes

Het is een echte mijlpaal: jouw kleintje trekt zich op aan de bank en zet de allereerste stapjes aan de hand. Dan is het tijd voor het eerste schoentje! De schoentjes uit onze BABY-PROOF® Smart collectie zijn dan de beste keuze. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen. De botstructuren worden pas in het eerste jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes nog zacht en buigzaam en is de vorming en groei gemakkelijk te beïnvloeden. De BABY-PROOF® Smart collectie is gemaakt op een eigen ontwikkelde Shoesme leest, waardoor de vorm van de schoen feilloos aansluit op een babyvoetje. Het is daarom van groot belang dat je jouw baby een beschermend schoentje aan trekt.

Bijzondere productie in Portugal

Onze BABY-PROOF® Smart collectie is extra bijzonder doordat ze nog volledig, ambachtelijk met de hand wordt gemaakt. Zonder het vakmanschap van deze kleine fabriek in Portugal, zouden we deze collectie niet kunnen produceren. Het is erg zeldzaam dat deze unieke fabriekjes nog bestaan en wij zijn als Shoesme dan ook erg trots dat onze BABY-PROOF® Smart collectie hier geproduceerd wordt.

1 schoentje, 180 handelingen

Een BABY-PROOF® Smart schoentje ondergaat wel 180 handelingen. Van de snijtafel waar het leer wordt gesneden tot aan de verpakkingstafel waar de schoenen grondig worden geborsteld, gereinigd en gecontroleerd. Bij deze collectie wordt er geen gebruik gemaakt van lijm, alles wordt gestikt. Voor het bovenleer van de schoentjes, wordt zorgvuldig gekozen voor de beste looierijen die voldoen aan alle certificaten en Europese eisen. Het leer waar wij onze collecties mee maken, wordt met de grootste zorg geselecteerd zodat het gegarandeerd BABY-PROOF waardig is. Daarnaast is het loopzooltje van de BABY-PROOF® Smart schoen, het enige zooltje in de markt met een keurmerk 'veilig voor 0-3 jaar'.

Het perfecte eerste schoentje

Het perfecte, eerste schoentje voor jouw baby vind je gegarandeerd in onze BABY-PROOF® Smart collectie. De babyschoenen zijn 100% leer gevoerd en beschikken over een extreem flexibele, antislip zool. De verstevigde hiel en het uitneembare voetbed bieden steun en stabiliteit, waardoor een kleintje zowel staand als stappend een goede houding heeft. Dankzij de zachte schuimlaag bij de drukpunten zoals de tong en hiel, zitten de schoentjes extra lekker. Door al deze zorgvuldig uitgewerkte eigenschappen, hoeven kleintjes helemaal niet te wennen aan het dragen van deze schoentjes, ze staan veel stabieler en stappen er zo op weg. Shop hier jouw favorieten!

Zorg voor de juiste schoenmaat

Last but not least: zorg voor de juiste schoenmaat! De schoenmaat hangt af van hoe lang de voet van je kindje is in centimeters. Als Shoesme weten we als geen ander hoe lastig het is om de juiste maat te bepalen. Om die reden hebben we het Shoesme meetsysteem op de markt gebracht. Met ons meetsysteem, meet je thuis heel eenvoudig de juiste schoenmaat inclusief groeiruimte. Hulp nodig of wil je graag persoonlijk maatadvies? Neem dan contact op met onze klantenservice op bezoek een van onze Shoesme Brandstores.

Blijf op de hoogte

Wij delen dagelijks de leukste inspiratie, nieuwtjes en tips via onze socials. Op de hoogte blijven? Volg ons dan via Instagram en Facebook. Als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan onze homepagina.