Kindersandalen; kleintjes zijn er dol op! Als het weer meezit lopen ze zo het hele voorjaar en de hele zomer op hun zonnige sandaaltjes. Het is daarom net zo belangrijk als bij dichte kinderschoenen om te kiezen voor comfortabele sandalen van goede kwaliteit.

Kindersandalen voor klein en groot

Shoesme is groot in kleine maten. Speciaal voor het voorjaar én de zomer brengen we een gigantische collectie kindersandalen bestaande uit verschillende modellen vanaf maat 20 t/m maat 35. Van lichtgewicht sandaaltjes voor de allerkleinsten die net kunnen stappen tot hippe sandalen met plateauzolen voor echte fashionista's. In deze blog nemen we je mee door de Shoesme sandalencollectie, zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw kids!

Bio-sandalen met kurkvoetbed

Deze lichtgewicht kindersandaaltjes zien er niet alleen te gek uit, ze zijn ook super comfortabel. Niet voor niets is dit al jaren een bestseller in de Shoesme collectie, die ieder seizoen terugkomt in andere uitvoeringen. Deze sandaaltjes hebben een smalle pasvorm en het voorgevormde voetbed van kurk is afgewerkt met een toplaag van leer. De leren upper is gefoamed rondom de enkel en sluit met een klittenbandsluiting. De dichte hak biedt extra ondersteuning aan kleintjes die net leren lopen. Hierdoor staan de voetjes recht en stevig in de sandaaltjes en stappen ook de allerkleinsten er zo op weg!Shoesme meisjessandalen met kurkvoetbed

Tip 1: door het opstaande randje van het voetbed adviseren wij deze sandalen één maat groter te nemen.

Tip 2: heb jij een kleintje dat nog wel eens kruipt, veel op de grond speelt of struikelt tijdens het lopen? Kijk dan eens naar de bio-sandaaltjes met dichte neus die de teentjes beschermen. Bijv. art. BI8S091-F.

Outdoor sandaal voor echte avonturiers

De Shoesme Outdoor sandaal is speciaal ontworpen voor echte avonturiers. Zo is het grove profiel op de zool geschikt voor een wandeltocht in de bergen en zorgen de cirkels voor aquaplaning langs het zwembad. De zool is aan de bovenkant ook voorzien van een licht profiel, waardoor het voetje niet gaan glijden in de sandaal. De dubbele klittenbandsluiting om de enkel en op de voorvoet zorgt ervoor dat de sandaal altijd goed aansluit en zorgt tevens voor stevigheid en stabiliteit. Deze sandalen hebben een brede pasvorm en zijn daardoor perfect voor de wat bredere en vollere kindervoetjes.Outdoor sandaal voor echte avonturiers

Fashion sandaal met plateauzool

De sandalen uit deze collectie hebben allemaal een dikke witte zool en zijn daardoor een echte musthave voor fashionista's. Door het voorgevormde voetbed van kurk zitten de sandalen heel prettig en geven ze de juiste steun aan je kleine meid! De sandalen zijn verkrijgbaar met verschillende leren uppers, van zilver metallic tot geel suède met flosjes. De sandaaltjes hebben bij de enkel een gespsluiting en sluiten mooi aan door de klittenbandsluiting op de voorvoet.

Shoesme fashion kindersandaal met plateauzool

Teenslipper voor jongens en meiden

Deze teenslipper heeft net als de bio-sandaal een comfortabel voetbed van kurk en is daardoor lekker licht. Daarom zijn deze sandalen geschikt voor de kleine stappertjes, maar ook voor de kids die al goed kunnen lopen. Deze sandaal heeft het klassieke teenslipper-model en is uitgevoerd in leer. Op het enkelbandje zit een speels gespje, maar met deze sandaaltjes geen gedoe, want het gespje is slechts voor de sier. De hiel van deze sandaal is gesloten, voor extra stevigheid en ondersteuning. Deze kindersandaal is verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren voor jongens en meiden.

Shoesme teenslipper sandaal

Crêpesandaal met bohomian-look

De sandalen uit deze collectie voor meiden hebben allemaal een leren voetbed en leren bandjes. De zool is gemaakt van natuurlijk crêpe, wat de zool soepel maakt en zorgt voor demping. De sandaal trekt je dochter makkelijk aan en uit door de klittenbandsluiting.

Tip: heeft je dochter een smalle of juist een wat bredere voorvoet, kies dan voor een model dat met klittenband verstelbaar is op de voorvoet. Hierdoor sluiten de sandaaltjes perfect aan!

Shoesme kindersandalen met crêpezool

Fashion sandaal met multi-colour zool

Shoesme heeft nieuwe fashion sandaaltjes toegevoegd aan de zomercollectie. Deze nieuwe sandalen hebben een voorgevormd voetbed en zijn lichtgewicht door het comfortabele voetbed van kurk. Deze sandaaltjes hebben een witte  geribbelde platformzool,  wat het sandaaltje een echte fashion-look geeft. De sandaaltjes kunnen gemakkelijk aan en uit, want beide leren bandjes hebben een klittenbandsluiting. Sandaaltjes met een echte fashion-look Benieuwd naar alle kindersandalen van Shoesme? Ga dan naar alle sandalen voor jongens of bekijk alle meidensandalen hieronder: {{block type="catalog/product_list" category_id="20" template="catalog/product/list_wordpress.phtml" }}