Coming soon: Shoesme Brandstore Den Bosch

Er komt een nieuwe Shoesme Brandstore aan! Deze gloednieuwe Shoesme Brandstore opent in 's Hertogenbosch, in het pand waar nu nog kinderschoenenwinkel Piccolino gevestigd is. Shoesme Brandstore Den Bosch opent in februari  2019.

Het stoppen van deze iconische kinderschoenenwinkel van Lia Staring, biedt Shoesme de mogelijkheid hier verder te gaan met een 100% Shoesme store. In januari sluit Piccolino kinderschoenen haar deuren. Na een verbouwing, waarbij de winkel dezelfde uitstraling krijgt als de andere Shoesme Brandstores, opent de winkel eind februari als Shoesme Brandstore Den Bosch. Hier zal een ruime collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35 verkocht worden, bestaande uit babyslofjes, eerste schoentjes, sneakers, klittenbandschoenen, sandalen en nog veel meer. Bij de nieuwe Shoesme Brandstore zijn ook items zoals Shoesme regenlaarzen en rugzakken verkrijgbaar.

Shoesme Brandstore Breda Shoesme Brandstore Breda

Vier Shoesme Brandstores

Shoesme Brandstore Den Bosch is de vierde Brandstore van Shoesme. De eerste Shoesme Brandstore is gevestigd in Tilburg, waar ook het hoofdkantoor en warehouse van het Nederlandse baby- en kinderschoenenmerk gevestigd zijn. In 2018 opende Shoesme een brandstore in het Brabantse Heusden en Breda.

Shoesme Brandstore Heusden Shoesme Brandstore Heusden

Deel uitmaken van het Shoesme team?

Voor de nieuwe Shoesme Brandstore Den Bosch zijn we op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers voor doordeweeks en/of in het weekend. Ben jij een echte Shoesme fan, heb je een passie voor (kinder)schoenen, vind je het leuk om met baby’s en kinderen te werken en heb je hier ervaring mee?

Shoesme Brandstore Tilburg

We zijn op zoek naar meerdere vlotte medewerkers die met passie onze schoenen kunnen adviseren en verkopen. Ben jij woonachtig in de omgeving Den Bosch en wil je jouw enthousiasme delen met onze klanten? Dan maken we graag kennis met jou!

Voor meer informatie en om te solliciteren verwijzen we je naar de volledige vacature.

PS. Ben jij niet woonachtig in de omgeving Den Bosch, maar wel een Shoesme fan en verkooptalent? Ook voor de Shoesme Brandstore in Tilburg zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor de zaterdagen: Bekijk de vacature.