Gratis zonnebril bij aankoop van sandalen

Ben je op zoek naar leuke sandalen voor je zoon of dochter? Profiteer dan nu van de Shoesme zomeractie: ontvang tijdelijk een gratis zonnebril bij aankoop van een paar sandalen in de Shoesme webshop. Het gaat om één type kinderzonnebril welke super leuk is voor zowel jongens als meisjes. Met Shoesme sandalen zijn dus niet alleen kleine voetjes helemaal zomer-proof, ook de ogen zijn beschermd tegen UV-straling. De zonnebrilactie loopt t/m 30 juni 2018 of zolang de voorraad strekt.

Gratis zonnebril bij aankoop van Shoesme sandalen

Ruime keuze voor klein en groot

De Shoesme sandalencollectie bestaat uit ruim 70 modellen voor meiden en jongens. Hiermee heeft Shoesme voor iedere voet en iedere smaak de perfecte sandaal. Shoesme sandalen zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor kleine stappertjes en gaan tot maat 35 voor stoere avonturiers. Twijfel je welke sandaaltjes het meest geschikt zijn voor jouw zoon of dochter? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor een advies op maat.

Lees ook onze blog over alle verschillende modellen in onze sandalencollectie en vind zo de sandaal die bij jouw kleintje past!

Shoesme sandalen voor jongens en meiden, nu met gratis kinderzonnebril

Nieuwe voorraad sandalen

Een aantal bestsellers uit de sandalencollectie zijn weer op voorraad.  Zo hebben we deze super leuke meidensandalen met kleurrijke bandjes weer in maat 22 t/m 35. Of deze donkerblauwe sandaaltjes die passen bij iedere outfit van kleine stoere boys.

Shoesme meisjessandalen BI8S092-G nu met gratis zonnebrilGa naar de sandalen voor meiden of bekijk de collectie voor jongens hieronder:

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.