Modellen gezocht voor fotoshoot najaarscollectie!

Op woensdag 12 juli 2017 gaan we onze najaarscollectie op de foto zetten!  Dit kunnen we niet zonder leuke, lieve, knappe, vrolijke en stoere modellen! We zijn voor deze fotoshoot specifiek op zoek naar jongens en meisjes met schoenmaat 20/21 en jongens en meisjes met schoenmaat 28. De fotoshoot zal plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Tilburg. Je krijgt dus meteen een kijkje achter de schermen bij het leukste kinderschoenenmerk van Nederland :-).

Hoe geef je je kleintje op?

Heb jij een fotogenieke knapperd in huis die dol is op schoenen en graag op de foto gaat en zijn jullie beschikbaar op woensdag 12 juli?  Stuur dan een mailtje met de naam, leeftijd, schoenmaat, kledingmaat en een aantal recente foto's van jouw fotomodel naar marketing@shoesme.nl. Wie weet zien we elkaar dan op 12 juli!

Natuurlijk laten we je niet met lege handen naar huis gaan. We hebben een leuke Shoesme goodiebag voor jullie klaarstaan! Behalve een aantal foto's van je kindje van de shoot krijg je in ruil voor deelname aan de fotoshoot een tegoedbon waarmee je kunt shoppen in de Shoesme Concept Store tegenover ons kantoor of in onze webshop.

Je kunt jouw kleintje tot en met 30 juni 2017 opgeven! Als jouw knapperd geselecteerd wordt ontvang je uiterlijk dinsdag 4 juli per mail bericht van ons.

Nog even alles op een rijtje

  • Wat: fotoshoot najaarscollectie Shoesme
  • Wanneer: woensdag 12 juli
  • Waar: Tilburg - hoofdkantoor Shoesme
  • Wie: fotogenieke jongens maat 20/21, jongens maat 28, meisjes maat 20/21, meisjes maat 28
  • Waarom: je krijgt leuke foto's van jouw kindje en een kijkje achter de schermen bij Shoesme, je ziet als een van de eersten de nieuwe Shoesme collectie, je hebt een leuke ochtend of middag én je gaat niet met lege handen naar huis!
  • Hoe: stuur voor 30 juni een mail met de gevraagde gegevens van jouw kindje naar marketing@shoesme.nl. Je ontvangt uiterlijk 4 juli bericht als je knapperd is uitgekozen!

Een kijkje achter de schermen bij een Shoesme fotoshoot

Benieuwd hoe het eraan toe gaat bij een fotoshoot van Shoesme? Lees de leuke blogs van Naomi op What's on mama's mind en van Mathilde van Coffee & Kids en voor een kijkje achter de schermen bij onze vorige fotoshoots.