Babyschoenen

Babyschoentjes voor meisjes en jongens

Babyschoenen van Shoesme zien er niet alleen super leuk uit, ze zijn ook het allerbeste voor de voetjes en begeleiden je kleintje van kruipen naar lopen. Shoesme maakt babyschoenen die passen bij iedere fase van een opgroeiend kind. Speciaal voor alle fases van kruipen naar lopen heeft Shoesme verschillende babyschoenen ontwikkeld. Zo zijn er voor alle kindjes van 0 tot 2 jaar altijd perfecte babyschoentjes te vinden. De babyschoenencollectie voor jongens en meisjes is verkrijgbaar in maat 17 t/m 24 en bestaat uit allerlei soorten modellen en kleuren. Met veters of met klittenband, in alle kleuren van de regenboog of neutrale kleuren, met stoere borduursels of super girly schoentjes met glitters. Voor iedere smaak is er altijd een leuk paar te vinden.

Babyschoenen voor alle fases

Voor de allerkleinsten is een schoentje nog niet nodig en daarom heeft Shoesme leuke giftboxen ontwikkeld met daarin zachte katoenen sokjes in verschillende kleuren. De giftboxen zijn verkrijgbaar met romper of met een voetafdrukdoosje. Dit doosje is gevuld met herinneringsschuim waarmee je eenvoudig en snel een blijvende afdruk kunt maken van de kleine voetjes van je baby. Voor kindjes die kruipen, nog niet stappen of alleen binnenshuis voorzichtige stapjes zetten is een BABY-PROOF® Soft slofje ideaal. Deze leren slofjes zijn comfortabel en zacht en beschermen de voetjes tegen invloeden van buitenaf. Door het suède antislipzooltje glijdt je kleintje niet uit als het gaat staan of stappen langs bijvoorbeeld de bank of de muur.

Speciaal voor de allereerste stapjes binnen of buiten heeft Shoesme het concept BABY-PROOF® Smart eerste stapschoentjes ontwikkeld. Net zoals een rups zich verpopt tot vlinder, transformeert je kleintje in deze fase van baby naar nieuwsgierige dreumes. Klaar om al stappend het avontuur aan te gaan! Eerste stapschoenen van Shoesme zijn 100% leergevoerd en hebben flexibele, door Shoesme ontwikkelde, loopzolen die met de voetjes meebuigen. Shoesme ontwikkelt deze eerste stapschoenen voor meisjes en voor jongens in maat 18 t/m 22. 

Speciaal voor kindjes die het stappen hebben ontdekt, maar nog wel een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken heeft Shoesme Extreme Flex® eerste loopschoenen ontwikkeld. Dit is het vervolgconcept van BABY-PROOF® Smart eerste stapschoentjes. Shoesme Extreme Flex® eerste loopschoenen hebben een extreem flexibele zool, waarmee de voetjes beter worden afgewikkeld en dreumesen en peuters echt goed leren lopen. Dankzij de gebruikte materialen, waaronder veel rubber, is de door Shoesme ontwikkelde zool niet alleen flexibel, maar zorgt deze ook voor demping, stabiliteit en grip.

Babyschoenen koop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire babyschoentjes terug. Een deel daarvan is te bestellen in de Shoesme webshop. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bestelt eerst het Shoesme meetsysteem downloaden en gebruiken om de juiste maat te bepalen. Liever eerst even passen of wil je graag advies over het beste concept voor jouw kleintje? Via de verkooppuntenzoeker bij de babyschoen vind je direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt!

totaal 87% tevreden klanten op basis van 325 beoordelingenvia KiyOh