Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Babysokjes als kraamcadeau

Shoesme kraamcadeaus zijn een leuke aanvulling op de enorme baby- en kinderschoenencollectie van Shoesme. Ook voor de allerkleinste voetjes heeft Shoesme namelijk té schattige giftboxen. Is er in jouw omgeving een kleintje geboren of zoek je een leuk cadeautje voor een babyshower? Zoek niet verder, want met een kraamcadeautje van Shoesme scoor je zeker punten bij een mama in spe of kersverse ouders! 

BABY-PROOF® kraamcadeaus zijn super leuk om te geven en om te krijgen. Het assortiment bestaat uit twee verschillende Shoesme BABY-PROOF® giftboxen, beiden met lekker zachte katoenen babysokjes. Eén giftbox bevat een zacht rompertje met een leuke print en twee katoenen babysokjes. De andere giftbox is in plaats van een rompertje voorzien van een voetafdrukdoosje voor de eerste voetafdruk in herinneringsschuim. Met dit BABY-PROOF® kraamcadeau maak je eenvoudig en snel een herinnering aan die lieve kleine babyvoetjes.

Giftbox met babysokjes

Shoesme kraamcadeaus worden aangeboden onder de naam BABY-PROOF®, het Shoesme concept voor de allerkleinsten. Er zijn op dit moment twee soorten kraamcadeaus verkrijbaar welke worden geleverd in een super leuke giftbox. Eén giftbox met een rompertje met een eigenwijze print en katoenen babysokjes en een giftbox met een afdrukdoosje voor de eerste voetafdruk. Hiermee maak je eenvoudig en snel een blijvende afdruk van die lieve kleine babyvoetjes. Beide kraamcadeaus worden geleverd met zachte katoenen babysokjes in de kleuren grijs, blauw of roze en een informatieve en leuke brochure over de ontwikkeling van babyvoetjes en de weg naar de eerste stapjes. Shoesme BABY-PROOF® kraamcadeau is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De rompers met grappige prints zijn maat 62-68 en de katoenen sokjes zijn geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. BABY-PROOF® kraamcadeau is super leuk om te geven én te krijgen!

Shoesme giftbox shop je online bij Shoesme of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire kraamcadeaus terug. Deze kun je direct bestellen in de Shoesme webshop. Liever eerst even in de winkel bekijken? Via de verkooppuntenzoeker bij de kraamcadeaus vind je direct een verkooppunt van dit artikel bij jou in de buurt!

Aan de slag met een voetafdrukdoosje

Heb je een BABY-PROOF® giftbox met voetafdrukdoosje gekocht of gekregen en wil je een afdruk gaan maken? Lees eerst even onze tips en instructies voor een goed resultaat. Veel plezier!

totaal 90% tevreden klanten op basis van 830 beoordelingenvia KiyOh