Shoesme babyschoentjes voor de eerste stapjes

Babyschoentjes van Shoesme zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes. De schoenen zijn 100% leer gevoerd en hebben flexibele, door Shoesme ontwikkelde, loopzolen die met de voetjes meebuigen. Ook zijn de hielen verstevigd voor een goede loophouding en door de toevoeging van het zachte schuimlaagje bij alle drukpunten zitten ze ook nog eens heerlijk. Het kindvriendelijke loopzooltje van BABY-PROOF® smart babyschoentjes is veilig getest op kleurstof. Shoesme babyschoenen zijn de enige babyschoenen op de markt met dit keurmerk. De BABY-PROOF® Smart babyschoenen collectie bestaat uit de leukste veterschoenen, klittenbandschoenen, sneakertjes en Originals en is verkrijgbaar in maat 18 t/m 22. 

Eerste schoentjes voor gezonde eerste stapjes

Eerste schoentjes van Shoesme hebben net zoveel kwaliteitskenmerken als een dames- of herenschoen, maar zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en de botstructuren worden pas in het eerste jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes nog zacht en buigzaam en is de vorming en groei gemakkelijk te beïnvloeden. BABY-PROOF® Smart babyschoentjes beschermen babyvoetjes tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Door al deze zorgvuldig uitgewerkte eigenschappen hoeven kleintjes helemaal niet te wennen aan het dragen van eerste schoentjes en stappen ze er zo op weg!

Eerste stapjes schoenen koop je online of bij een verkooppunt in de buurt

Op de Shoesme website vind je de meest populaire babyschoentjes. Heb je jouw favoriete babyschoenen gevonden? Een deel van de collectie is in de Shoesme webshop te koop. De eerste stapjes schoenen liever eerst even passen, of advies inwinnen over het juiste concept in de winkel? Bij iedere babyschoen is het ook mogelijk om direct een verkooppunt van dit model bij jou in de buurt te zoeken. Bij twijfel over de juiste schoenmaat kun je voordat je bij Shoesme bestelt eerst het Shoesme meestysteem downloaden om de juiste maat te bepalen.