Shoesme BABY-PROOF ® voor de allerkleinste voetjes

Shoesme heeft voor iedere babyfase een BABY-PROOF® product ontwikkeld. Met een assortiment van babysokjes en babyslofjes tot babyschoentjes zijn de voetjes van de allerkleinsten altijd lekker warm en goed beschermd. Het Shoesme BABY-PROOF® assortiment bestaat uit schattige kraamcadeaus met sokjes, leren BABY-PROOF® Soft slofjes en soepele BABY-PROOF® Smart babyschoenen voor de eerste stapjes. 

BABY-PROOF® Kraamcadeaus

BABY-PROOF® kraamcadeaus zijn super leuk om te geven en om te krijgen. Het assortiment bestaat uit twee verschillende Shoesme BABY-PROOF® giftboxen. Eén giftbox bevat een zacht rompertje met een leuke print en twee katoenen sokjes. De andere giftbox is in plaats van een rompertje voorzien van een voetafdrukdoosje voor de eerste voetafruk in herinneringsschuim. Maak dit BABY-PROOF® kraamcadeau maak je eenvoudig en snel een herinnering aan die lieve kleine babyvoetjes.

BABY-PROOF® Soft babyslofjes

Met Shoesme BABY-PROOF® Soft ben je één stap verwijderd van eerste Shoesme babyschoenen. Deze leren slofjes zijn speciaal door Shoesme ontwikkeld voor kindjes die zitten en kruipen of binnenhuis hun eerste stapjes zetten. In leren BABY-PROOF® slofjes blijven de voetjes lekker warm en kunnen baby's tegelijkertijd nog lekker wiebelen met hun teentjes en trappelen met hun voetjes. BABY-PROOF® Soft slofjes zijn verkrijgbaar in maat 17 t/m 22.

BABY-PROOF® Smart eerste schoentjes baby 

Heeft een kleintje het kruipen verruild voor de eerste stapjes? Dan kunnen de BABY-PROOF® Soft slofjes plaatsmaken voor de eerste schoentjes voor je baby. Shoesme BABY-PROOF® Smart babyschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de eerste stapjes en begeleiden een kleintje van kruipen naar lopen. De babyschoenen zijn 100% leer gevoerd en hebben flexibele, door Shoesme ontwikkelde, loopzolen die met de voetjes meebuigen. BABY-PROOF® Smart beschermt babyvoetjes tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. BABY-PROOF® Smart schoentjes zijn verkrijgbaar in maat 18 t/m 22.